Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bankaya gelen parti yönetimi maddi destek için bağışta bulundu.
Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman İl Başkanı Deniz Çakmak, 23 Haziran’da İstanbul'da yapılacak olan seçimlerin olumlu sonuçlanması için Ekrem İmamoğlu’na destek için bağışta bulunduklarını belirtti.

Çakmak, burada yaptığı açıklamasında, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde İstanbul da Büyük Şehir Belediye Başkanlığını Ekrem İmamoğlu kazandığını anımsatarak, şöyle konuştu:

"AKP'nin Yaptığı Olağanüstü İtiraza YSK’nın Yedek Üyelerinde katıldığı haksız Oylaması sonucu Seçim iptal edildi. İstanbul’da “23 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin olumlu sonuçlanması için İmamoğlu’na desteğimizi sunmak üzere bir Halkımızla bir araya geldik. Bu sadece ekonomik bir destek değil, aynı zamanda demokrasi, adalet ve kardeşlik adına da atılmış çok büyük bir adımdır. Biz gücümüzü Devletten değil, Halkımızdan almaktayız. Halkımızın bu desteği bizim için çok kıymetli olacak. Ülkemizin Aydınlık geleceği için, genç, yaşlı, çocuk, emekli, kadın, engelli ,işçi ve tüm Halkımız için için bu mücadele ve dayanışma ortamını büyütmeye devam edeceğiz. Ekrem İmamoğlu sadece CHP’nin değil, tüm İstanbul’un ve tüm Türkiye’nin adayıdır."

Yapılan açıklamanın ardından il yönetimi bankada sıraya girerek para yatırdı.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha