Herşey çok güzel olacak Kadın Hareketi projesinin mimarı CHP Adıyaman Kadın Kolları Başkanı Songül Yavuz Parti Binasında Kadınlarla bir araya geldi. 

Programa CHP Kadın Kolları Başkanı Songül, Yavuz, İl Disiplin Kurulu Başkanı Serdar Polat CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Buluş, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Fikriye Bozat, CHP’li yönetici kadınların yanı sıra çok sayıda partiye katılan kadın katıldı. 

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Adıyaman Kadın Kolları Başkanı Songül Yavuz, “Kadın projesi kapsamında aramıza yeni katılan Değerli Kadın arkadaşlarımız birlik ve beraberliğimizi korumak ve bunun akabinde mahallede Nasıl bir çalışma ve neler yapabiliriz amacıyla eğitim programımız olacaktır. Parti İçi Eğitmenimiz İrfan Bey’in sunacağı eğitim semineri toplantısına o gelene kadar bir zamanı değerlendirmek açısından yeni kadın temsilcilerimize bir rozet takma törenimiz olacak. Hem de aynı zamanda Herkes birbirini tanıyacak En azından bu Mahalle temsilcilerinden ve kendi Mahallesinde bulunan çalışmalardan birbirlerini haberdar edecekler. Bu anlamda Adıyaman’da bulunan tüm mahallelerde kadın örgütlenmesini gerçekleştiriyoruz.” dedi. 

CHP’ye katılan 200 kadına rozetleri takıldı.

İkramlardan sonra Parti Eğitmeni Avukat İrfan Vurucu tarafından partili kadınlara eğitim semineri verildi.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :

Kaynak: pha