CHP Adıyaman İl Başkanı Burak Binzet ve il yöneticileri, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Buluş ve CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, eşliğinde Oturakçı Pazarı ve Tütün Pazarını ziyaret ederek pandemi sürecinde esnafın yaşadığı sorunları ve talepleri dinledi.

CHP'li heyet daha sonra Tek Başına İçilebilir Adıyaman Tütün Kooperatifi Başkanı Bahri Turan, kooperatif yönetimi ve muhtarlar ile bir araya geldi.

Daha sonra Adıyaman Kent Konseyi’ni ziyaret ederek Kent Konseyi Başkanı Sinan Temel ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

"Esnafın somut desteğe ihtiyacı var"

 Ziyaretlere ilişkin açıklama yapan CHP Adıyaman İl Başkanı Burak Binzet, "Pandemi süreci zaten kötü giden ekonominin ardından esnafa ağır darbe indirdi. İktidarın yanlış politikaları ve yanlışları düzeltmek adına hiçbir şey yapmaması ise bunun tuzu biberi oldu. Esnaf zorda, aldıkları bir destek yok. Biz de onları, yaşadıkları sorunları birebir öğrenmek adına ziyaret ediyor, onlarla dertleşerek çözüm üretmek adına elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Ancak esnafın somut adımlara ve desteğe ihtiyacı olduğunu buradan defalarca da olsa bir kez daha duyurmak ve iktidara, esnafa destek olması için çağrıda bulunuyoruz." dedi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha