Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman İl, ilçe yönetimleri, gençlik ve kadın kolları ile Gölbaşı, Tut, Yaylakonak, Şambayat, Kesmetepe, Pınarbaşı ve Harmanlı Belediye Başkanları ve kurultay delegelerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda;  Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na tam destek kararı çıktı.

CHP’nin Adıyaman kurultay delegeleri toplantının ardından kamuoyuna yaptıkları ortak açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Başlattığı adalet yürüyüşü ile demokrasi mücadelesini 31 Mart'taki yerel seçimlerle taçlandıran Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, ülkemizin dört bir yanına umut verdi. Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanlarımız da özellikle pandemi döneminde ortaya koydukları hizmetler ve kurdukları dayanışma ağı ile Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında Türkiye’yi nasıl bir yönetim anlayışının beklediğini gösterdiler. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı adalet ve demokrasi mücadelesi sürüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidar yürüyüşünde önemli bir kilometre taşı olacak 37. Olağan Kurultayı’nda Genel Başkan adayımızın Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'dur."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha