CHP Adıyaman İl Başkanı Binzet mesajında; "İnsan; sevgiye, ahlaka, iyiliğe dair hasletlerinin temelini anneden alır. Anne sadece insanı dünyaya getiren bir varlık değil, aynı zamanda insanın doğduğu andan itibaren hem koruyucusu, hem bakıcısı, hem de öğretmenidir."şeklinde ifade etti.

"Her türlü fedakârlıklara ve zorluklara göğüs gererek dünyanın en zor görevini yerine getiren annelerimize ne kadar hizmet etsek azdır"diyen Binzet, şu ifadelere yer verdi:

"Çocuklarının mutlu olması ve başarısı için büyük bir sabırla gayret gösteren annelerimizin üzerimizde ödenemez hakları bulunmaktadır. Annelerimizi sadece bu özel günde değil, hayatımızın her anında hatırlamalı onlara hak ettikleri değeri her daim göstermeliyiz. Bizlerin sevgi dolu yaklaşımları onların en büyük mutluluğu olacaktır. Bu mutluluğu annelerimizden esirgememeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle; sabrın, merhametin ve sevginin tükenmez kaynağı olan tüm Annelerimizin gününü kutluyorum. Onlara en derin sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum."

Kaynak : PHA

Kaynak: pha