AK Parti Kahta İlçe Teşkilatını makamında ağırlayan İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan'a, İl Genel Meclisi Üyesi İrfan Torunoğlu eşlik etti.

İl Başkanı Yeni tarafından AK Parti İlçe Teşkilatı adına Kahta İlçesine bağlı köylerde yapılan hizmetlerden ötürü İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan'a ve İl Genel Meclisi Üyelerine teşekkür plaketi takdim edildi.

Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Erdoğan ise kısa bir açıklamada bulunarak teşekkürlerini ifade etti.

Erdoğan, şunları dile getirdi:

"Öncelikle AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Bedir Yeni ve yönetim  kurulumuza bu anlamlı ziyaretlerinden ve İl Genel Meclisimize takdim ettikleri teşekkür plaketinden dolayı teşekkür ediyorum. Birlikten kuvvet doğar diyerekten kırsal kesime yönelik yaptığımız her hizmette milletvekillerimizin ve teşkilatımızın kıymetli destekleri ve istişarelerinin payı çok büyüktür. İnancımız odur ki birlik, beraberlik ve dayanışma bilinciyle ve ak teşkilâtımızın destekleriyle köylerimizin daha modern bir görünüme kavuşması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Ben tekrardan İl Genel Meclisimize yapmış oldukları bu anlamlı ziyaret ve çalışmalarımızın takdiri sonucu bizlere takdim edilen teşekkür plaketinden dolayı sizlere teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha