Kahta Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Mustafa İşeri ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni'yi parti binasında ziyaret ederek, güncel siyasi konular ve Kahta'da yapılan yatırımlar hakkında bilgilendirildi.

Cemiyet Başkanı Mustafa İşeri ve diğer üyeler tarafından gerçekleştirilen ziyaret kapsamında Bedir Yeni, yapılan kongre sonrası hem ilçedeki siyasi faaliyetler hem de Kâhta genelinde yapılan yatırımlar hakkında kapsamlı bilgilendirme yaptı.

Kahta OSB'de 50 işletme ve 3 bin kişilik istihdam

Kahta'nın nüfus olarak Siverek'in gerisinde olmasına rağmen finans ve istihdam yönünden öne geçtiğini ifade eden Başkan Yeni, "Kahta son yıllarda yapılan yatırımlarla Türkiye'nin en güzide ilçesi haline geliyor. Komşumuz Siverek ilçesi nüfusta bizi 2 ye katlamasına rağmen hâlihazırda OSB'si faaliyete girmiş değil, Kahta OSB'de elli işletme ve 3 bin kişilik istihdam oluyor." dedi.

"Hükümetimiz, her alanda vatandaşımıza gerekli desteği sürdürmeye devam ediyor"

Tarımda, hayvancılıkta önümüzdeki günlerde çiftçiye büyük bir desteklemenin müjdesini veren Başkan Yeni; "Hükümetimiz, her alanda vatandaşımıza gerekli desteği sürdürmeye devam ediyor. Pandemiden dolayı yaşanan zorlu süreci el birliği ile atlatıyoruz ve atlatmaya devam ediyoruz. Bu süreçte eğitimden, sağlığa, tarımdan, sosyal desteklere kadar geniş kapsamlı bir seferberliğimiz var. Eksiklerimiz elbette ki var ancak Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ilçemiz her hizmeti ve desteği aldı ve almaya devam ediyor." dedi.

"Önümüzdeki günlerde faaliyet raporunu paylaşacağız"

Vatandaşlarımızı bilgilendirmek amacıyla faaliyet raporları hazırladıklarını ve önümüzdeki günlerde basınla paylaşacaklarını ifade eden Başkan Bedir Yeni, basın ve enformasyonun da önemine vurgu yaparak Kahta Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Mustafa İşeri ve üyelerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Cemiyet Başkanı Mustafa İşeri ise, Başkan Bedir Yeni'nin siyasi faaliyetlerinde başarı dileklerini ileterek, basına verdiği önemden ötürü kendisine teşekkür etti.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha