CHP, başlattığı çalışmayla birlikte Türkiye’nin 81 ilinde, il başkanlıkları ve merkez tarafından görevlendirilen isimlerle birlikte, KOBİ ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Ziyaretler kapsamında KOBİ’lerin yaşadıkları sorunlar ve istekleri not alınarak, genel merkeze iletiliyor. Çalışmayla ilgili olarak da Adıyaman’da CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, İl Başkanı Mehmet Sırrı Burak Binzet, Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Buluş ve yöneticilerin katılımıyla ziyaretler gerçekleştirildi. Ziyaretlerde KOBİ’lerin sorunlarına değinilerek, çözüm önerileri sunuldu. Ziyaretlerin ardından CHP Adıyaman İl Başkanı Mehmet Sırrı Burak Binzet bir açıklama yaptı.

“Yurttaşlarımızın sorunlarını, yerinde tespit ediyoruz”

Sorunları çözümünü sahada arayacaklarının altını çizen Başkan Binzet, şunları ifade etti:

"Adıyaman’a Gelen, Genel Başkan Yardımcımız Sn. Veli Ağbaba, Hatay Milletvekilimiz Sn. İsmet Tokdemir, Adıyaman Milletvekilimiz Sn. Abdurrahman Tutdere, Merkez İlçe Başkanımız Hüseyin Buluş ile birlikte KOBİ’lerin pandemi sürecinde yaşadığı sorunlar hakkında bilgi almak üzere ziyaretlerde bulunduk. Birlikteliklerimiz sırasında edindiğimiz tüm bilgileri not aldık. Kendilerine partimizin sorun yaşadıkları konularla ilgili düşündüğü çözüm önerilerinden bahsettik. KOBİ’lerimiz de bizlerin düşüncelerini çok sıcak karşıladı. Elimizdeki bilgilerle KOBİ’lerimizin sıkıntılarını her yerde dile getireceğiz. Ziyaretlerimizle yurttaşlarımızın sorunlarını yerinde tespit ediyor ve sorunun çözümü konusunda ortak akılla hareket ediyor, onların düşüncelerine ve isteklerine göre planlamalar yapıyoruz. İlerleyen zamanlarda da her türlü sorunun çözümü konusunda sahalarda olacağız."

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha