AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış, mesajında "11 ayın sultanı rahmet ve mağfiret ayı Ramazan ayına ulaşmanın büyük sevinci içerisindeyiz."dedi.

Başkan Alkayış, " Ramazan ayımızı geçen yıl ve bu yıl önceden kutladığımız idrak ettiğimiz Ramazan ayları gibi elbette ki yaşayamıyoruz. Özellikle Kovid -19 salgını vesilesiyle bu şartlarda Ramazan ayını maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak yaşamak zorundayız."diye ifade etti.

"Salgından dolayı artan vakaları azaltmak ve hep beraber sağlığımızı, sıhhatimizi korumak, çevremizin sağlık sıhhatini korumak için verilen kurallara uymak hepimizin üzerinde bir sorumluluk olarak duruyor" diyen Alkayış, şöyle devam etti:

"Bu vesileyle; özellikle iftarlarımızı, sahurlarımızı ve ibadetlerimizi, Kovid -19 salgınında verilen tüm kurallara uyularak ve daraltılmış şekilde yaşayarak idrak etmek zorundayız. Bu fert fert hepimizin üzerinde görev olarak duruyor. İnşallah yakın bir zamanda, bu salgının kalkmasıyla beraber daha önceden olduğu gibi Ramazanlarımızı coşkuyla ve hep beraber toplumca idrak edeceğiz. Rabbim inşallah yakın zamanda bizlere gösterecektir. Günlük koşuşturma içerisinde ihmal ettiğimiz, boş bıraktığımız ve zaman darlığından dolayı, vakit bulamadığımız eksikliklerimizi tamamlamak, çevremizdeki fakir fukarayı düzeltmek ve ayrıca nefis muhasebesi için Ramazan ayı rabbim tarafından hepimize verilmiş ciddi bir imkandır; istifade etmemiz lazım. Ve inşallah bundan istifade eden ve Ramazan ayını dolu dolu yaşayanlardan oluruz. Ben bu vesileyle; size, ailelerinize, sağlık ve sıhhat temenni ediyorum. İlimize, ülkemize ve bütün insanlık alemine, hayırlar getirmesini temenni ediyor; saygılarımı sunuyorum."

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha