AK Parti Adıyaman Merkezi İlçe Başkanı Mustafa Alkayış ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte CHP İlçe Başkanı Hüseyin Buluş’u parti binasında ziyaret etti.

-“BİRLİĞİMİZİ BERABERLİĞİMİZİ İSPATLMAK İSTİYORUZ”

Alkayış, burada konuşmasında, CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Buluş’un, yakın zamanda bu görevi üstlendiğini belirterek, şöyle devam etti:

“Bizde tabi günler çok yoğun ancak bugün kendilerini ziyaret edebildik. Kendilerini tebrik ediyoruz inşallah memleketimiz için hayırlı hizmetlere olurlar. Bilindiği üzere siyasi partiler bir birinin düşmanı değildir. Bir birinin rakibidir bu rekabette her zaman söylediğimiz gibi hizmette üzerinden sorunların çözümü üzerinden oluyor farklı düşünebiliriz, farklı yaklaşabiliriz netice itibariyle hepimiz bu demokrasi denilen geminin bir yerindeyiz ve siyasi partiler ne kadar güçlü olursa demokrasinde halkın iradesinde sandıklarda sistem o kadar güçlü olur. Bu vesileyle zaman zaman ülke meselelerini ilimizin meselelerini farklı yaklaşabiliyoruz ama bir birimizde de istifade ediyoruz. Bir hükümetin iktidarın yaptığı her şey ebetteki yanlış olmaz yaptığı her şey doğruda olmaz yaptığı iyi icraatlara destek olmak lazım. Eksik görülen hususlarda nezaket içerisinde usulünce söylemek lazım o yüzden bizim siyaset sistemimiz siyasi partilerin bir kısmı muhalefet bir kısmı iktidar olacak ki; denge olabilirsin. Bunu sağlamaya çalışıyoruz. Yine burası Adıyaman netice itibariyle huzurun, dayanışmanın en yüksek olduğu il biz buraya huzurun başkenti diyoruz. Sorunlara farklı yaklaşsak ta birliğimizi beraberliğimizi ispatlamak istiyoruz. Bu vesileyle Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe teşkilatını ziyaret ettik. Çok teşekkür ediyoruz.”

-“BARIŞIN, HUZURUN KENTİ ADIYAMAN”

CHP Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Buluş da ziyaret için teşekkürlerini ifade ederek, “Başkanımızı hoş geldiniz diyorum öncelikle  bugün güzel bir incelik gösterip barışın, huzurun kenti Adıyaman olduğunu bir kez daha göstermiş olduk. Adıyaman toplumuna bu vesileyle Avukat Mustafa Alkayış ve yönetimine nazik düşüncelerinden dolayı ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Adıyaman bilindiği gibi huzurun başkenti demokrasi çerçevesinde siyasi partiler şehrimiz için yapılması gereken  her konuda bir birimize yardımcı olmak zaman zaman görüşüyoruz, fikir alış-verişinde bulunuyoruz, fikirlerimiz düşüncelerimiz ayrıda olsa biz demokrasi çerçevesinde olması gerekenler ne ise Adıyaman için onu yapıyoruz. Tekrardan başkanıma ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.

 

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha