Parti binasında gerçekleşen toplantı, Adıyaman Tabipler Odası Başkanı Dr. İsmail Tosun’un korona virüs salgını hakkında konuşmasıyla başladı.

"Vatandaşlarımız aşı konusunda dedikodulara inanmasın"

Korona virüs salgınında en büyük silahın aşı olduğunu belirten Adıyaman Tabipler Odası Başkanı Dr. İsmail Tosun, "Bu salgından korunmak için en büyük silahımız aşı olmaktır. Maalesef bu konuda istenilen aşamada değiliz. Vatandaşlarımız aşı konusunda lütfen dedikodulara inanmasınlar. Doktorlar olarak herkesin aşı olmasını istiyoruz" dedi. 

"Hükümetimiz aşı için tüm tedbirleri almıştır"

Daha sonra konuşan AK Parti Adıyaman Merkez ilçe Başkanı Mustafa Alkayış, vatandaşları aşı olmaya davet ederek, “Sağlık Bakanlığımızın öneri ve talimatları doğrultusunda şartları uygun tüm hemşerilerimizden hassaten ricamız aşı olmalarıdır. Bize çok güzel bir sunum yaparak aydınlatan Adıyaman Tabipler Odası Başkanı Dr. İsmail Tosun hocamıza teşkilatımız adına teşekkür ediyorum. Bu salgından korunmak için maske, mesafe ve temizlik konusunda dikkatli davranmalıyız. Hükümetimiz aşı için tüm tedbirleri almıştır. Aşı olmak isteyen herkes sorun yaşamadan bu hizmetten yararlanmaktadır. Sağlık çalışanları bu konuda ciddi bir fedakarlık göstermektedir. Biz de tüm hemşerilerimizi Aşı Olmaya Davet ediyoruz. Alacağımız tedbirler ile salgını yenebiliriz. Lütfen toplumca duyarlı olalım” dedi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha