AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış, Erzurum’a gönderilen güvenlik görevlilerine yönelik yaptığı açıklamada, "Ülkemiz büyük bir salgınla mücadele etmekte, inşallah hep beraber aldığımız tedbirlerle en yakın zamanda bu koronavirüsünden kurtulacağız."dedi.

Halkın sorunları ile ilgili çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Alkayış, Adıyaman Göç İdaresi Müdürlüğü'nden geçici görevlendirme ile Erzurum'a gönderilen 94 güvenlik görevlisinin sorunlarını yakından takip ettiklerini belirterek, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Güvenlikçi kardeşlerimizin sorunlarının çözümü için milletvekillerimiz ve il başkanımız da gerekli girişimlerde bulunmuşlardır. Bu sabah Aşkale Kaymakamımız Sayın Mehmet Aksu'ya da konuyu aktardım. Sayın Kaymakam aynı zamanda Tut ilçemizde de görev yapmış değerli bir idarecidir. Sorunları yakından takip edeceğini belirtmiştir.  Aşkale Kaymakamımız Sayın Mehmet Aksu'ya teşekkür ediyorum. Bu kardeşlerimizin en nezih şekilde çalışma ortamına kavuşması için konuyu ciddiyetle takip ettiğimizi kamuoyunun takdirine sunuyoruz."

Kaynak : PHA

Kaynak: pha