AK Parti Adıyaman Merkez ilçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış'ın başkanlığında yapılan toplantı Abdulhamithan Kongre salonunda pandemi kurallarına uyularak gerçekleşti.

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, burada yaptığı konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.

Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Kuştepe de gençlik olarak çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

Kadın Kolları Başkanı Saliha Diler ise kadınların her zaman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında yer aldığını söyledi.

“Biz örgütlü çalışan bir siyasi hareketiz”

AK Parti Adıyaman Merkez ilçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış ise örgütlü çalışan bir siyasi hareket oldukları belirterek, şöyle konuştu:

“AK Merkez İlçe Başkanlığı olarak bu gün 33 mahallemizin ana kademe, gençlik kolları ve kadın kolları mahalle başkanları olarak bir araya geldik. Biz örgütlü çalışan bir siyasi hareketiz. Teşkilatımız davamızın bel kemiğidir. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde sürekli olarak milletimizin içerisinde bulunuyoruz. Siz mahalle başkanlarımız vesilesi ile halkımızın tüm taleplerini ve beklentilerini yerine getirmek için durmadan gayret ediyoruz. Biz Merkez ilçe teşkilatı olarak 33 mahalle ve 135 köyde teşkilatımız ile çalışmaları sürdürüyoruz. AK Partimizin bir teşkilat çalışma modeli var. Bu model sandık bazlı çalışmadır. Sandık esaslı çalışma birebir, yüz yüze ve doğrudan vatandaşlarımız ile bir araya gelerek yapılan çalışmanın adıdır. Bu model üzerine farklı şekilde gayrete devam edeceğiz. Merkez ilçe sınırları içerisinde bulunan 669 sandıkta davamızı teşkilatlandırmak için çalıştık. 669 sandığı ilmek ilmek dokuduk. AK Parti olarak her vatandaşımız ile gönül birliğimiz var. Milletimizin, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a olan muhabbeti, desteği artarak devam ediyor. Bu teveccühe karşılık vermek için teşkilatları olarak gayretimiz sürüyor.”

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha