Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Gölbaşı ve Besni'de AK Parti seçim irtibat bürolarının açılışını gerçekleştirdi.

AK Parti Gölbaşı seçim irtibat bürosunun açılışında toplanan kabalığa hitap eden Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yusuf Özdemir, dava aşkıyla yola çıktıklarını söyledi.

"Kur’an, vatan, millet ,bayrak bizim kutlu davamızdır. Bu dava hizmet davasıdır. Bu dava ezelde başlamış ebediyete kadar devam edecektir." diyen Özdemir şöyle etti:

"Büyüklerimiz inandıkları davadan vazgeçmediler. Cihanın dört bir yanına adalet sancağı diktiler. Nasıl ki atalarımız inandıkları davadan vazgeçmediler bizler de bu davadan dönmeyeceğiz. Çünkü bizim derdimiz vatan, bayrak, millet ve hizmet davasıdır. Bu davanın bu günkü önderi Cumhurbaşkanımız, reisimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bizler bu sancağı onunla birlikte taşımaya Allah’ın izniyle devam edeceğiz. Bu dava çetin bir davadır. Bizler de hizmet aşkıyla yola çıktık. Biz bu yola baş koyduk, sonucu da zafer olacaktır. Bu davada herkese yer vardır."

-“GÖLBAŞI BİR HUZUR VE GÜVEN ŞEHRİDİR”

Şehirlerin gelişmesinde, vatandaşların rahat yaşamasında huzur ve güvenin vazgeçilmez olmadığını dile getiren Özdemir, şunları kaydetti:

"Gölbaşımız da bir huzur ve güven şehridir. Gölbaşı’mız memurlarımız için, genci, ihtiyarı, kadını ,erkeği, çoluğu ,çocuğu, yerlisi, misafiriyle bir huzur kentidir. İşte bu Gölbaşı’mız için en büyük hazinedir. Bu huzur ve güvenin tesisinde halkımızla birlikte olduk. Bunu halkımız ile başardık. Yerel yöneticiler olarak bizler Gölbaşı’mız ile, Gölbaşı halkıyla bütünleştik ,bir olduk. Bacı-kardeş gibi olduk. Ana- kız gibi olduk. Baba-oğul gibi olduk. Ben olmadık. Sen olmadık. O olmadık, biz olduk. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi, dirliğimizi bozmasın inşallah. sayın bakanımız Gölbaşı’na getirdiğimiz hizmetlerde her zaman yanımızda olmuştur. Kendisine buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Biliyoruz ki sizler birer hizmet insanlarısınız. Hizmetlerin getirilmesinde verdiğiniz desteklerle yanımızda olduğunuzu her zaman gösterdiniz. Bundan sonraki hizmetlerimizde de yanımızda olacağınıza inanıyoruz. Bu destek ve güç ile evvel Allah yapamayacağımız iş yoktur. Desteklerini bizden esirgemeyen Yüksek Disiplin Kurulu Başkanımız Sayın Ahmet Aydın beye, Adıyaman’ımızın saygıdeğer milletvekilleri Sayın İbrahim Halil Fırat, Sayın Muhammet Fatih Toprak ve Sayın Yakup Taş beyefendilere hizmetlerimizin gerçekleşmesinde bizlere verdikleri destekleri için ve her zaman bizlerin yanında oldukları için teşekkür ediyorum."

“İLÇEMİZ BELEDİYECİLİK HİZMETLERİNDE ÖRNEK OLMUŞTUR”

"10 büyük yatırımdan biri olan günlük ortalama 15 bin aracın geçiş yaptığı karayolları şehir merkezinin ihalesi vekillerimizin yoğun çabalarıyla yapılmış ve şantiyesi de kurulmuştu, ancak bu önemli hizmet tasarruf tedbirlerinden dolayı ertelendi. İlçemizin en büyük sorunlarından birisi olan bu hizmetin Sayın bakanın ve Sayın vekillerimizin göstermiş olduğu çabalarla bir an önce başlayacağına inanıyorum. Gölbaşı’mız gerek kültürel yapısıyla ,gerek şehirleşmedeki ileri hamleleriyle, gerekse de huzuru ve refahı ile bölgemizin birincisi olmaya devam etmektedir. İlçemiz belediyecilik hizmetlerinde de örnek olmuştur. İlçemizde çok büyük hizmetler yaptığımız meydandadır. İşte Gölbaşı, işte Gölbaşılı. Sizlerden alacağımız güç ve destekle önümüzdeki dönem bu hizmetlerimizi en zirve noktaya götürmek istiyoruz. Bilhassa göl çevresinde başlatıp, büyük oranda bitirdiğimiz proje bu ilçeye çok yakışacak. Gölbaşı’mızı ülkemizin gündemine taşıyacaktır. Önümüzdeki dönemde gerçekleştireceğimiz büyük projelerle karşınızda olmaya devam edeceğiz. Gerçekleşmekte olan seçim irtibat büromuzun açılışının hayırlara vesile olmasını diliyorum."

-"ERDOĞAN SÜPÜRE SÜPÜRE, TEMİZLEYE TEMİZLEYE SİZLERİN DESTEĞİYLE YOLA DEVAM EDİYOR"

Özdemir’in konuşmasının ardından Gölbaşılılara hitap eden Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Türkiye’de AK Parti öncesi vatandaşıı adam yerine koyan bir siyasetin olmadığını ifade ederek, ”AK Parti geldi bu ülkenin 82 milyonu birinci sınıf vatandaş gören bir anlayışı getirdi.” dedi.

Adalet Bakanı Gül açılışta yaptığı konuşmada AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yusuf Özdemir’e destek isteyerek şunları söyledi:

”Eski Türkiye’de antibiyotik ilaç alayım desen 60 Lira,80 Lira,100 Lira antibiyotiğe ilaç parası veriyorduk. Şu anda istediğiniz hastaneye gidiyorsunuz. Eskiden yok sen SSK’lısın, yok memursun, yok bağkurlusun. Ya ben ölüyorum kardeşim, hastaneye gitsen hayır ben bu hastaneye alamam şu hastaneye gideceksin. Ben SSK’lı da olsam insan değil miyim kardeşim? AK Parti öncesi vatandaşımızı adam yerine koyan bir siyaset yoktu bu Türkiye’de. AK Parti geldi bu ülkenin 82  milyonunu birinci sınıf vatandaş gören bir anlayışı getirdi. Recep Tayyip Erdoğan geldi daha önceki bütün hükümetler, bütün yönetimler gelmiş ,bütün Türkiye’nin sorunlarını halının altına süpürmüşler. Süpürmüşlerde süpürmüşler. Eğitim sorununu, sağlık sorununu, adalet sorununu, ulaşım sorununu, ekonomi sorununu. O halının altını bir kaldırdı AK Parti. Recep Tayyip Erdoğan süpüre süpüre, temizleye temizleye sizlerin desteğiyle yola devam ediyor. Eski Türkiye’de vatandaşı, benim vatandaşım benim olmayan vatandaşım diye ikiye ayırtmışlardı. Sen baş örtülüsün benim makbul vatandaşım değilsin. Sen fakir fukara, garip gurabasın benim vatandaşım değilsin. Çünkü onlar bankacılara çalışırdı. Onlar sermaye sınıfına çalışırdı. Benim gariban Anadolu insanımın yüzüne bakmayan bir siyaset anlayışı vardı. Baş örtülüysen makbul değildin, inancından dolayı makbul değildin. Sen şuralısın, sen zengin değilsin makbul değilsin. AK Parti, AK Partinin anlayışı insanı yaşat ki devlet yaşasın. Hepimiz bir anneden babadan ,hepimiz bu milletin evladıyız diye herkese birinci sınıf vatandaş muamelesi yaptı. Biz bu memleketi, bu ülkeyi sokakta bulmadık. AK Partinin kaderi Türkiye’nin kaderiyle örtüşmüş durumda. AK Parti demek Türküyle, Kürdiyle, Alevi’siyle, Sünni’siyle 82 milyon kardeşin teminatı demektir. Biz düşmanlık siyaseti üzerinde değil kardeşlik siyaseti üzerinde yürüyoruz. Bizim derdimiz Gölbaşı’nı daha büyütmek, geliştirmek. Bizim derdimiz Adıyaman’ı daha geliştirmek ve kalkındırmak. Bizim derdimiz Türkiye’yi daha fazla büyütmek, kalkındırmak. Vatandaşımın cebinde ne kadar para varsa o cebindeki paranın 2 katı 3 katı kazanması için, esnaf kardeşimin daha fazla kazanması için, Gölbaşı’nın daha huzurlu olması için, Türkiye’nin daha fazla huzurlu olması için siyaset yapıyoruz. Bu ülkenin huzurunu bozmak isteyen terör örgütleriyle mücadele ediyoruz.” 

-"BU MİLLETTİN ADAMLARININ HEP ÖNÜNÜ KESMEYE ÇALIŞTILAR"

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Gölbaşı ilçesinde Seçim İrtibat Bürosunun açılışın ardından Besni ilçesinde geçti. Burada Seçim İrtibat Bürosu açılışına katılan Bakan Gül'e AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Ahmet Aydın, M. Fatih Toprak, Yakup Taş, İ. Halil Fırat, AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Besni ilçe Başkanı Mustafa Çiğdem, Belediye Başkan adayı E. Mehmet Emre ve partililer eşlik etti.

AK Parti Besni ilçe Başkanlığında partililere hitap eden Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, 31 Mart’ta seçimlerinde E.Mehmet Emreiçin destekistedi. 

Gül,"Allah verdiğiniz emekleri inşallah arttırarak sürdürsün. Seçime az bur süre kaldı. Özellikle hanım kardeşlerime ve genç kardeşlerime Besni’de kapı kapı, gitmediğimiz, kapısını çalmadığımız, gönlüne girmediğimiz hiçbir Besni’li kardeşimizi bırakmayacağız. Eyüp Mehmet Emre kardeşimizi 31 Martta seçeceğinize olan inancımı bu gün bir kez daha sergilediniz." değerlendirmesinde bulundu.

Bakan Gül, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu davada sizin gibi Anadolu insanının yüreğiyle ilmek dokunan bir davanın adı AK Partidir. Değerli kardeşlerim, bu partinin lideri milletin adamı, muhtar bile olamaz diyerek önünü her zaman kesmeye çalıştıkları ama milletle omuz omuza bu sıkıntıları, bu zorlukları aşan lider Recep Tayyip Erdoğan’ın yolculuğudur. Kutlu davada sizler Recep Tayyip Erdoğan’a yürüyorsunuz. Bu milletin adamlarının hep önünü kesmeye çalıştılar. Sandıktan Menderes çıktı, bu millet seçti diye, milletin iradesini baş göz etti diye idam sehpasına götürdüler. Bu milletin adamları, ne zaman bu millete hizmet etmeye kalkışsa, millete tepeden bakanlar milleti adam etme peşinde koşup hiçbir şekilde sözünü dinlemeyenler her zaman milletin değerleriyle ve adamlarıyla kavga etti. Ama bu millet darbe dinlemedi, F-16 dinlemedi, tank dinlemedi, muhtıra dinlemedi her zaman kutlu davasının yanında oldu. Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında oldu ve olmaya devam edecek. Yedi düvel topunuz gelin diyerek meydan okumaya, alt alta, üst üste yan yana gelerek AK Parti’nin önünü kesmeye çalışıyorlar. Recep Tayyip Erdğan’ın önünü kesmeye çalışıyorlar. Aslında esasen Besni’li kardeşimin, Adıyaman’lı kardeşimin. Aziz milletimizin önünü kesmeye çalışıyorlar. Kürdüyle, türküyle, alevisiyle, sünnisiyle, 82 milyon milletimizin başı ne zaman dik olsa bu milletin hep önünü kesmeye çalıştılar. Her zaman bu senaryoyu ortaya koydular. Ama bu senaryoyu artık bu millet yemiyor. Bu tiyatroyu, bu oyunu bu millet artık yutmuyor. O yüzden 31 Mart’ta da Türkiye düşmanı terör örgütleri, onları kullanan daha büyük ağabeyleri, Türkiye düşmanları inşallah bir kez daha Besni’den 31 Mart’ta  gereken dersi alacaktır ve o tokadı yiyecekler."

-"BİZ PARTİCİLİK DEĞİL, MEMLEKETÇİLİK YAPIYORUZ"

"Bizim tek bir davamız var. Bu milleti, memleketi, milletimizi, hem özgürlüğünü, hem ekmeğini, hem huzurunu arttırmak ve büyütmek. Biz bunun için çalışıyoruz. Belediye başkanlığı, milletvekilliği, bakanlık, particilik marticilik yapmıyoruz. Biz particilik değil memleketçilik yapıyoruz. Bizim tek davamız Türkiye davasını büyütmek, geliştirmek ve daha fazla kalkındırmak. Bu hizmeti de inşallah desteğiyle yapacağız. Buz milletimizin duası, ve Allah’ın rızası için siyaset yapan kişileriz. Bu yolculuğu da hep beraber sürdüreceğiz. Değerli kardeşlerim bu mücadeleyi, Besni’yi daha fazla büyüterek vereceğiz. Biz 31 Mart’ta kalan hizmetlerin artarak devamı için burada Adıyaman milletvekillerimiz, Adıyaman belediye başkanımız ve hükümetimiz her zaman Eyüp Mehmet Emre kardeşimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Her şeyin başında Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın desteği Eyyüp Mehmet Emre kardeşimizin, Besnililerin yanında güçlü bir şekilde devam edecektir."

-"AK PARTİNİN, RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN ADAMI BU AMBLEMİ BIRAKIP BAŞKA BİR YERE GİTMEZ"

"Bu trenden inenler, istasyonda bekleseler de binemeyecekler. Bu tren yoluna devam edecek ama başta bu bölgenin insanı olarak, bir hemşeriniz olarak 31 Mart’ta sizlerin desteğiyle Eyyüp Mehmet Emre kardeşimizin seçileceğine inanıyorum." diyen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül sözlerini şöyle noktaladı:

"Ama bende Tayyip Erdoğan’ı seviyorum. Bende AK Partiyi seviyorum. 1 Nisan’da gelirim şu olurum. Yok kardeşim bu bir defa oldu. AK Partinin, Recep Tayyip Erdoğan’ın adamı bu amblemi bırakıp başka bir yere gitmez ve hiçbir zamanda bu kapıya giremez. Böyle bizim tabanımıza, bizim AK Partili sempatizanlarımıza, seçmenlerimizle kimse dalga geçemez ve kimseye izin vermeyiz. Hiçbir zaman Besni’de bu konuda Eyyüp Mehmet Emre kardeşimiz hariç kimseye bu kapıyı açmayacağız. 31 Mart seçim akşamı seçim sonuçlarına bakacağım ilçelerdin birisi Besni olacak. O akşam bende sizinle Eyyüp Mehmet Emre başkanımızın seçilişinin heyecanını hep beraber yaşayacağım. Hangi partili olursa olsun biz bir birlik, beraberlik, kardeşliğin teminatı partiyiz. Türkiye’nin çimentosuyuz. Biz dağıtarak, bölerek, küstürerek siyaset yapan anlayışa sahip değiliz. Bizim anlayışımız toparlamaktır, bütünleştirmektir, kardeşliktir. Hangi partili olursa olsun hiç birisi düşman değildir. Sizden ricam bütün partilerin desteğini alarak yola devam etmektir."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha