AK Parti Merkez İlçe Başkanı Avukat Mustafa Alkayış,  MERCAN TV'de Suat Armer İle Gündem Programında 31 Mart Seçimlerini ve Geleceğe İlişkin Vizyonu değerlendirdi.

Alkayış, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı olarak 31 Mart Seçimlerinden alınlarının akıyla çıktıklarını ifade etti.

31 Mart seçimleri ve özellikle İstanbul sonuçları teşkilatlı çalışmanın önemini ortaya koyduğunun altını çizen Alkayış, şöyle devam etti:

 “Biz sürekli bu şekilde çalıştık. Seçim sonucunda Belediye Meclisinde 28 AK Partili encümen, 7 il genel meclisinin 7’sini AK Parti ailesi olarak kazandık.AK Parti olarak tarihimizde ilk defa Yaylakonak Beldesinde encümen çıkardık. Hemşehrilerimiz partimize büyük bir teveccüh göstermiştir, sorumluluğumuz artmıştır. AK Parti Merkez İlçe teşkilatı olarak sandık odaklı çalışmalarımız devam edecek.Biz sandık bazlı çalışmada kararlıyız. Eski tarz örgütlenme ile yol alamayız.Merkeze seçmeni alan teşkilat modelinde ısrarlıyız. Büyük mahallelerimizden başlayarak 33 mahallede AK Parti Mahalle irtibat büroları kuracağız.Seçmen profili değişti ve çeşitlendi.Bir dip dalga geliyor.Bu yeni vizyona uygun bir çalışmayı ilçemizde yürüteceğiz.”

Alkayış, AK Parti Genel Merkezimizinin çalışma esaslarını ve örgütlenme modelini sahaya eksiksiz uygulayacaklarını vurgulayarak, “Üyelerimizden başlattığımız çalışmaları teşkilatın her kademesine taşıyacağız. Siyaset gönül işi.Merkez ilçe olarak yaptığımız tüm çalışmaların doğal paydaşı halkımızdır.Halkımız yaptığımız her çalışmaya çok güzel karşılık veriyor. Merkez ilçe olarak 2023 Hedeflerine uygun bir vizyonumuz var.Merkez ilçemizde bu vizyonu muhafaza ederek kurumsal çalıştık, çalışıyoruz.Siyaset ekip işi.Merkez ilçe teşkilatımızda çok tecrübeli bir kadro ile çalışıyoruz. Arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha