Seçim Bürosunda bir konuşma yapan AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yusuf Özdemir şunları söyledi:”Merkez Disiplin Kurulu Başkanımız Ahmet Aydın ve diğer milletvekillerimizin de söyledikleri gibi  bu seçim gerçekten sadece bir belediye başkanlığı,İl Genel Meclisi Üyeliği seçimi değildir.Bu seçim Yusuf Özdemir ve Süleyman Kılınç’ın seçimi de değildir.Bu seçim ülkemizin kaderini belirleyecek seçimlerden birisidir.Bu açıdan böyle değerlere ihtiyaç vardır.Böyle değerlerin ortya çıkması için,böyle değerlerin her zaman var olması için bu seçim sonuçları çok önemlidir.Ben ilçemizin,ülkemize,partimize bu seçim sonuçlarıyla kendine düşen katkıyı fazlasıyla vereceğine inanıyorum.O açıdan Gölbaşılı hemşerilerimize minnetlerimi ve şükranlarımı arz ediyorum ama destek ne kadar yoğun olursa ülkemizin geleceği o kadar parlak olacaktır.Siyasette Oy’a doyum olmaz,fark ne kadar fazla olursa  biz de o kadar mutlu olacağız”dedi.

Daha sonra seçim bürosundaki toplanan vatandaşlara hitap eden  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal,2002 ‘den bu güne kadar yaptıkları bütün mücadelenin milletin gözü önünde, milletle beraber olduğunu ifade ederek, "17 Yıldan beri verdiğimiz bir mücadele var .Bu mücadele biz yaşarken oldu. Biz bunları anlatırken bir tarihten bahsetmiyoruz" dedi.

AK Parti Seçim Bürosu’nda toplanan  vatandaşlara bir konuşma yapan Ünal, “Biz olup biteni anlatırken CHP’nin, İYİ Partinin ve diğerlerinin yaptığı gibi olmayacak bir şeyden bahsetmiyoruz. “dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Ünal, “Biz ne yapıyoruz ?Yaşadığımız, yaptığımız, birlikte mücadelesini verdiğimiz bir 17 yılı konuşuyoruz.2002’den öncesine baktığımızda hepiniz hatırlıyorsunuz. Hükümetler değişir dertler değişmezdi. O yüzden ne demeye başlamıştık? İnsanlar artık diyorlardı ki  böyle gelmiş, böyle gider. Umutsuzluk ,çaresizlik vardı. Niye? Çünkü bakın,1960 ile 2002 arasında 42 yılda bu ülkede 36 tane hükümet değişmiş. Ortalama görev süreleri 1.5 yıl.42 Yılda 36 tane hükümet değişir de bunlar sorun çözerler mi? Derde derman olurlar mı? İstikrar sağlar mı? Türkiye’yi ayağa kaldır mı? Hayır. O yüzden hükümetler değişmiş dertler değişmemiş. Ne zaman ki Recep Tayyip Erdoğan 2001‘de 14 Ağustosta partiyi kurduğu gün yaptığı konuşmasında söylediği bir cümle var. Diyor ki ‘ Artık Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ’Oldu mu? Olmadı. Bu gün Türkiye’de 2001,2002,2003,2004,2005,2006’dan kalma bir dert ,bir sorun var mı? Yok 2008,2009,2010’dan kalan bir derdimiz ,sorunumuz var mı? Yok. Biz milletle beraber sağlık, eğitim, ulaşım ve bütün alanlardaki sorunları elhamdülillah çözdük mü? Çözdük. Bu gün seyahatlerimizi yapıyoruz. Bütün şehirlerimizi, ilçelerimizi birbirine bağlamışız. Dolayısıyla bütün bu sorunları çözdük. Biz ne yaşadığımızı unutursak istikametimizi kaybederiz. Türkiye’nin bir istikameti var. Ak Partili kadroların bu aziz milletle beraber Türkiye’yi götürdüğü bir istikamet var. Ne diyoruz 20023,2053,2071 diyoruz. Bu İstikamette tam bağımsız Türkiye var. Çocuklarımızın dünyayla rekabet ettiği, her türlü imkana kavuştuğu, işimizin, aşımızın, refahımızın arttığı, huzurumuzun ve güvenimizin arttığı, boyun eğmeden diz çökmeden, bağımsızlığı karakter haline getirmiş bir Türkiye istikameti, bir Türkiye hayali var. O yüzden yaşadıklarımızı unutmamamız gerekiyor. Başımıza ne geldiğini unutursak  ne yapacağımızı bilemeyiz” diye konuştu.Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal Gölbaşı ziyaretinin ardından Gölbaşı Belediyesini ziyaret ederek esnaf ziyareti yaptıktan sonra  AK Parti Besni Seçim Bürosunun açılışını yapmak üzere Adıyaman’ın Besni ilçesine gitti.


 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha