Ceyla düğün salonunda genelensek hale getirilen Ak Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya TBMM Başkanvekili ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın,Milletvekilleri Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, İl Başkanı Abdurrahman Dimez, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Erdem,  Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş, Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu ve teşkilat üyeleri katıldı.
"ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDECEK" 

Toplantıda açılış konuşmasını yapan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Erdem, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili halk oylamasında teşkilatımızın her kademesinde görev alan fedakar ve cefakar, kardeşlerime şükranlarımızı sunuyorum. Allah sizlerden razı olsun. Merkez ilçe teşkilatı olarak geçmişte olduğu gibi çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir. buluşmamız, mahalle ve köy ziyaretlerimiz, teşkilat içi eğitim çalışmaları sürecektir. Üye kayıt ve güncelleme çalışmalarımız devam edecektir" dedi. 

AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat ise "16 Nisan'da sizlerin yoğun çalışması ve vatandaşların desteğiyle Cumhuriyet tarihimizin en önemli kararını vermiş olduk. Artık bundan sonra Türkiye Cumhuriyeti'nde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile yönetim devam edecek" ifadelerini kullandı. Ak Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat ise Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiği  referandum sürecinde yapılan katkıdan duydukları memnuniyeti aktardı. Fırat, "Türkiye önemli bir süreçten geçti. Adıyamanlı hemşerilerimize vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz" açıklamasında bulundu.

"OYUNU BOZDUĞUNUZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİZ" 

AK Parti Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara da "Aslında meydana gelen olayı hepimiz çok iyi izledik. İki ay boyunca iç meselemize karışmak isteyen Batılılar, terör örgütü üzerinden bize mesaj vermek isteyen küresel güçler ve içimizde bu meseleyi Cumhuriyetle ilişkilendirip korku yönetmeye çalışan kimi siyasi çevrelerin oyunlarını bozduğunuz için hepinize teşekkür ediyoruz. Hatırlarsanız bu refarandum sürecinde bazı siyasiler Cumhuriyetin yıkılacağını rejimin değişeceğini söylemişlerdi. 25 milyon insan 'evet' oyu verdi. 25 milyon insan, Cumhuriyetin yıkılması, rejimin değişmesi için değil cumhuriyetin önünün açılması devletin önünün açılması için oy verdi" şeklinde konuştu. 

"ESKİ TÜRKİYE'NİN KAPILARI KAPANDI" 
TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın da siyasetin merkezinde sadece ve sadece insanın olduğunu vurguladı.Bu ülkede yaşayan 80 milyon insanın her bir ferdinin artık siyasetin merkezinde olacağını kaydeden Aydın, şunları kaydetti: "Her bir ferdin sorunu kendi sorunumuz olacak. Türkiye’de 16 Nisan’dan itibaren artık hükümet sistemi değişti. O eski Türkiye’nin tüm kapıları kapandı. 2019 yılı gerçekten bu ülkenin bu sistemin değişeceği ilk meyvelerini vereceği bir tarihtir. Aslında şimdiden meyvelerini vermeye başladı. Çünkü hiçbir zaman gönül bağını koparmadığı aşkı, tutkusu, sevdası olan partisine yuvasına dönen sayın Cumhurbaşkanımız artık resmen de geçtiğimiz günlerde partisine üye oldu. Yeter mi yetmez. İnşallah 21 Mayıs’ta yine o sevda ile tekrardan kuruduğu büyüttüğü partinin başına genel başkan olarak seçilecek. İşte o zaman Türkiye’yi tutabilene aşk olsun. 2019 yılında Cumhurbaşkanlığı seçiminde evet, hayır’ı kabullenemeyenlerin aday arayışı içine Gazze’nin güvenle geleceğe bakmasını istiyorsak. Arakan, Somali ve Bosna’nın daha güçlü olmasını geleceğe daha güvenle bakmasını istiyorsak yegane umut ışığı Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’dır. Artık bizim ipimiz bu milletin elinde diyoruz. O sırtçalı köşklerde oturanların ellerinde değil. Her zaman darbeyi kendilerine meşru görenlerin değil. Artık biz kendi kendimizi yöneteceğiz. Şimdi yine fitne sokmaya çalışıyorlar. Sonuçları kabullenmeyenler şimdi de 2019’da kimi aday gösterelim diye fitne sokmaya çalışıyor. Ama bütün teşkilat olarak bütün millet olarak başta kabul etmiyoruz. Ne Türkiye’de ne parti içinde asla ve asla fitneye yer vermeyeceğiz" 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha