AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Fatih Toprak, Halil Fırat, Yakup Taş, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, AK Parti Adıyaman Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş, partililer bayramlaşma törenine katıldı.

Bayramların birlik ve beraberlik içinde geçme temennisinde bulunun AK Parti Adıyaman il Başkanı Mehmet Dağtekin, “Kardeşçe bayramların geçmesini diliyorum. Bir birimizi af edelim. Affeden kendisi büyüktür. Birlik ve beraberlik içinde olalım. Bayramların bayram havası içinde geçmesini temenni ederim” dedi.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş, “ Bizler hak yolundayız. Doğru yoldayız. Yolumuz çetin, dikenli, ama yılmadan usanmadan bu davayı devam ettireceğiz. Ak Parti kuruluşundan itibaren içerideki şer odakları genel başkanımızı milletvekili dahi seçtirmediler ilk dönemler de. Ama olsun Allah’ında bir hesabı var. Daha sonra milletvekili, başbakan ve bugün cumhurbaşkanı, başkan oldu. Biz sabırla çalışacağız, gayret edeceğiz. Birlik, beraberliği bozmayacağız. Sırt sırta vereceğiz” diye konuştu.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Fatih Toprak, “Seçim sürecinde teşkilatla güzel çalışmalar yaptık. Bu dönem 2002’den bu yana 4 milletvekilimizi gönderdik. Tüm teşkilata teşekkür ederim. Önemli bir seçime daha giriyoruz. 2019 Martta yerel seçimlerimiz olacak. İnşallah 2019 yerel seçimlerde il ve ilçe belediyeleri alacağız” açıklaması yaptı.

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Halil Fırat, “14 Ağustos 2001’de AK Parti kurulduğunda genel başkanımız Türkiye’de artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Hamd olsun Türkiye sizlerin vermiş olduğu gayretlerle Türkiye’nin vermiş olduğu gayretlerle artık Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi değil. Türkiye ilerleyen hasta yatağında olan Türkiye şaha kalktı” diye konuştu.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha