Esnaf ziyaretine AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Kuştepe, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Saliha Diler ve teşkilat üyeleri katıldı. 

Milletvekili Fırat burada yaptığı açıklamasında, bütün programlarda esnaf ziyaretlerine büyük önem verdiklerini belirterek, esnafın özellikle pandemi sürecinde yaşadıkları sıkıntılarını bildiklerini kaydetti.

Yüklerini hafifletmek ve bu pandemi sürecinde en az zararla bu süreci tamamlatmak için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Fırat, "Bizde bugün AK Parti Merkez İlçe Başkanımız Avukat Mustafa Alkayış ve teşkilat üyelerimizle birlikte Adıyaman esnafımızın taleplerini beklentilerini, kendileri ile bire bir görüşerek notlarımızı alıyor ve bunları çözmek için yoğun bir gayret içerisinde bulunuyoruz."dedi.

Adıyaman esnafının da her zaman Cumhurbaşkanı Erdoğan'a  AK Partiye büyük destek olduklarını şuanda da desteklerini gördüklerini aktaran Fırat, "İnşallah bu pandemi şartlarının hafiflemesi ile beraber eski günlerimize döneceğiz."diye konuştu. 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış ise AK Parti olarak sürekli vatandaşlarımızın içerisinde bulunduklarını hemşehrileriyle beraber sürekli temas ve diyalog halinde olduklarına değindi.

Diyalogların devam edeceğine işaret eden Alkayış, şöyle devam etti:

"Haftalık esnaf ziyaretlerimizi devam ettiriyoruz. Belediye başkanımız, il başkanımız, gençlik kolları başkanımız, kadın kolları başkanımız, il genel meclisi üyelerimiz, belediye meclis üyelerimiz ve  teşkilatlarımız ile Adıyaman programları varsa milletvekillerimizle beraber mutlaka esnaf ziyaretlerimizi aksatmıyoruz. Onlarla birlikte bir araya geliyoruz. Bugünde Bahçelievler esnaflarımızla beraberiz. AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat’la beraber esnafımızı ziyaret ediyoruz. Onların talepleri ve beklentilerini not alıyoruz, sıkıntılarını takip ediyoruz inşallah çözmek içinde büyük gayret gösteriyoruz. 2023 hedefine doğru yürüyoruz bu nedenle milletimizle beraberiz  bu hedefleri hep beraber gerçekleştireceğiz ve inşallah bu pandemi şartlarını hafiflemesi ile beraber yenide çok güzel bir şekilde beraber Adıyaman'ımız, Türkiye'miz eski günlerimizi yeniden yaşayacağız diyor bu çalışmalarımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha