Başkan Mustafa Alkayış,  yaptığı açıklamada, AK Parti ailesini genişletmeye halkın bütün kesimlerini parti ile buluşturmaya gayret ettiklerini kaydetti.

"Partimizi daha da ileriye taşımaya çalışıyoruz"

Çalışmalar doğrultusunda merkez ilçe teşkilatı olarak bütün teşkilat kademeleriyle bütün vatandaşları partiye davet eden Alkayış, şunları dile getirdi:

"Cumhurbaşkanımızın selamı ile partimizi daha da ileriye taşımaya çalışıyoruz. Bu noktada  AK Parti il başkanımız, belediye başkanımız, belediye meclis üyelerimiz, il genel meclis üyelerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, mahalle başkanlarımız ve köy başkanlarımız olmak üzere çok geniş bir teşkilat ağı ile sahadayız ve çalışıyoruz. AK Parti teşkilatı olarak partimize gönül vermiş Cumhurbaşkanımız misyonuna ve vizyonuna sahip çıkan her hemşehrimize ulaşmaya onlarla bir araya gelmeye özen gayret gösteriyoruz. Bu noktada hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz, her zaman partimize, Sayın Cumhurbaskanımıza her dönemde çok büyük destekler verdiler. Sahada da görüyoruz ki bu destek aynı şekilde devam etmektedir. Bu destek ve  bu ilgi elbette hem sorumluluğumuzu arttırmakta hem de çalışmalarımızda heyecanımızı arttırmaktadır.

 Üye çalışmalarımızı özellikle sosyal medyadan ve basın yayın organlarından takip eden hemşehrilerimiz mesajları ile veya telefon ederek bizlere ulaşıyor kendilerinin de partimize üye olmalarını talep ediyorlar. Bizlerde basın aracılığı ile şunları söylemek istiyoruz ki AK Parti kurumsal telefonu olan (0416)213 83 83 numarasından bizleri arayarak ilçe sekreterimiz Yunus Tütün beye ulaşarak bizlerle irtibata geçerek işlemlerini gerçekleştirebiliriz."

Alkayış, ayrıca AK Parti Adıyaman Merkez İlçe başkanlığı olarak 33 mahallede faal çalışmalar yürüten mahalle başkanlıkları olan bir parti olduklarını belirterek, "Bu vesile ile hemşehrilerimiz hangi mahallede oturuyorlar ise o mahallenin mahalle başkanına ulaşarak rahatlıkla partimize üye olabilirler. Hanım kardeşlerimiz kadın kolları üzerinden, genç kardeşlerimizde gençlik kollarımız üzerinden partimize üye olabilirler. Günün her saati iletişim kanalları üzerinden bizlere ulaşırlarsa kendileriyle iletişime geçerek istişarelerimizi gerçekleştiririz. Adıyamanlı hemşehrilerimize tekrardan partimize ve Cumhurbaşkanımıza sahip çıktıkları için çok teşekkür ediyorum. Üye çalışmamızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum."ifadelerini kullandı.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha