AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Halil İbrahim Fırat, Mehmet Toprak, Yakup Taş, İl Başkanı Mehmet Dağtekin ve Belediye Başkanı Mustafa Bulut eşliğinde AK Parti ilçe Başkanı Mahmut Avcı ve parti üyelerini ziyaret ettiler.

Daha sonra heyet, ilçedeki esnafları ziyaret edip, vatandaşlar biraraya gelerek, sorunlarını dinlediler.

24 Haziran seçimlerinde rekor oyla birinci sırada yer alan ve Çelikhanlılara teşekkür eden AK Parti Milletvekili Ahmet Aydın, şunları şöyledi:

“Adıyaman ve dağ bölgelerinde Çelikhan dahil olmak üzere tütün dikimi ve satışında herhangi bir engelin olmadığı ve çiftçi kardeşlerimizin ürününü rahat satabilmesi için gerekli girişimlerde bulunuyoruz. Bu konuda gerekli birimlerle konuşarak Çelikhan tütünü kooperatif adı altında satılacak. İlçede 250 kişi bir araya gelerek bir kooperatif kurup ve kooperatif adı altında çiftçilerimiz tütün ürününü eskisi gibi rahat bir şekilde satabilirler. Bu konuda Milletvekilimiz Yakup Taş’ın daha önce Ziraat Odası Başkanlığı yapması halinde çiftçilik tecrübesinden faydalanarak tütün üretimi ve satışı için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu konuda çiftçilerimiz endişelenmesin. Çelikhan için gerekli hizmetleri yapacağız"

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha