AK Parti Adıyaman Kadın Kolları 6. Olağan İl Kongresine katılmak üzere Adıyaman’a gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Dr. Ravza Kavakcı Kan ve beraberindeki AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, AK Parti Kadın Kolları Sosyal Politikalar Başkanı Samiha Ekinci, AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Dilek Kaya, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri M. Fatih Toprak ve İ. Halil Fırat, AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış ile AK Parti Kadın Kolları Başkanı Saliha Diler, Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ı makamında ziyaret etti.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Kılınç ile bir süre sohbet eden heyet, daha sonra Başkan Kılınç’tan belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler aldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kılınç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “AK Parti İstanbul Milletvekilimiz ve fahri hemşerimiz Dr. Ravza Kavakcı Kan’a ve onunla birlikte belediyemizi ziyaret eden AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanımız ve Adıyaman Milletvekilimiz Ahmet Aydın’a, AK Parti Kadın Kolları Sosyal Politikalar Başkanımız Samiha Ekinci’ye, AK Parti Genel Merkez MKYK Üyemiz Dilek Kaya’ya, AK Parti Adıyaman Milletvekillerimiz M. Fatih Toprak ve İ. Halil Fırat’a, AK Parti İl Başkanımız Mehmet Dağtekin’e, AK Parti Merkez İlçe Başkanımız Mustafa Alkayış’a ve göreve yeni seçilen AK Parti Kadın Kolları Başkanımız Saliha Diler’e ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha