AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin Başkanlığında gerçekleşen toplantıya AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, ilçe başkanları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasının yapan AK Parti Adıyaman İl Başkanı Dağtekin, kongre sürecinde olduklarını belirterek, büyük katılımla yapılmasını beklediklerini söyledi.

Dağtekin, ilçelerde bazı eksikliklerin olduğunu belirterek, ''İlçelerimizin koordinasyonu koordinatör arkadaşlarla yapacağız. İlçelerimizin kendine has eksikleri var. Sorunları var. Ahmet Aydın milletvekilimiz buradayken onu da fırsat bildik. Ve hep birlikte hem sorunlarımıza odaklanalım dedik. Hem de birlikte gelecekte neler yapabiliriz. Onunda muhasebesini yapalım istedik. Gelecek yine AK Parti ile şekillenecektir. Bizim bir anlık bile durma hakkımız yoktur. Nefes alma hakkımız yoktur. Boş durursan o boşluk doldurulur. Biz bu bilinç bu şuurdayız. Memleketimizin bu nokta da ileriye 2023 hedeflerine 2053- 2071 hedeflerine odaklandığı bir dönem de biz her birimiz başta il olarak ilçelere kadar hatta köylerimize kadar her birimiz eksikliklerini giderip kendi sahamıza eksik bırakmama noktasında bir gayret bir çaba içindeyiz. Bu birlik beraberliğimiz de hem milletvekillerimiz hem de teşkilatımız olarak en zirve noktadadır” diye konuştu.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ise, il başkanlarıyla hem geçmiş zaman muhasebesini hem de geleceğe ışık tutma bakımından gelecek vizyonu ortaya koymak açısından önemli olduğunu ifade etti.

 AK Parti demek Türkiye demek diyen Aydın, ''AK Parti kaderi ile Türkiye’nin kaderi hatta daha fazlası. Bu ümmetin kaderi birdir. AK Partiye liderimize en ufak bir sendeleme olsa en ufak bir soğuk algınlığı olsa dünyanın pek çok mazlumu komaya girer. Türkiye’nin, dış mihraklar ve içerideki iş birlikçilerinin hedefinde olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Onun için sağlam durmak. Onun için güçlü olmak durumundayız. Türkiye güçlü olmasının bu milletin güçlü olmasının İslam aleminin geleceğe güvenle bakabilmesinin en önemli ayağıdır” diye konuştu.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha