Adıyaman’da siyasi partiler arasında güzel bir uyumun olduğunu ve Adıyaman ortak paydası noktasına güzel bir şekilde çalışıldığını dile getiren Ak Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Erdoğan; “Arkadaşlarımızla birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Adıyaman il teşkilatına iade-i ziyarette bulunduk. Bu hafta içerisinde gelişen bir hadise gelişti ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli siyaseten yine en kritik zamanda devlet adına yakışır güzel bir açıklaması oldu. MHP lideri Devlet Bahçeli gazetecilerle bir araya geldiği toplantıda, 2019 yılında gerçekleşecek seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı göstermeyeceklerini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıkladı. 15 Temmuz direnişinden sonra ise hem FETÖ ve PKK ile mücadelede hem de dış politikadaki gerilimlerde hep hükümetin, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında yer aldı. "Yenikapı Ruhuna Sahip Çıkarak" Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın siyasetine açıktan destek vermekten geri durmadı. Bundan dolayı büyük bir memnuniyet duyduk.  Ülkemizin bu şekilde birlik ve beraberliğe ihtiyacı var.” Dedi.

17-25 Aralık olaylarından sonra ülkenin önemli bir viraja girdiğini belirten Başkan Erdoğan, “15 Temmuz’da yaşadığımız hadiseler de ülkeyi işgal etmeye çalışanlardan tutun, vatana ihanet edenlerin neler yapabileceklerine şahit olduk. Ülkenin işgali, istila edilmesi, kardeşin kardeşe kırdırılması adına ne planlar ne senaryolar yapılmış ama, Allah’a şükür 15 Temmuz’da bedeller ödeyerek yeniden var olduk. Bir ‘Yeni Kapı Ruhuyla’ tekrar kendimize geldik, burada siyasi partilerimizin bu yaklaşımını önemli buluyoruz ki Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli’nin Yeni Kapı Ruhunun devam ettirilmesi yönündeki açıklaması gerçekten önemlidir. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar Cumhurbaşkanı olarak seçilmesi önemli bir hadise. Bu noktada da verilecek olan desteğin farkındayız. Milliyetçi Hareket Partisi camiasına teşekkür ediyoruz. Bizde tabanda bütün teşkilatlar olarak bu yaklaşımdan dolayı memnuniyetimizi ifade ediyoruz. AK Parti Adıyaman il teşkilatı olarak, Milliyetçi Hareket Partisinde yer alan arkadaşlarımızla olan diyaloglarımız, birlikteliliğimiz güzel bir şekilde devam ediyor.” Şeklinde konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi il teşkilatın yapılan ziyarette İl Başkanı Mehmet Erdoğan’a, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu ve partililer eşlik etti.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha