AK Parti gençlik kolları başkanlığına seçildikten sonra partinin gençlik kadrosunu güçlendirdiği ve gençleri biraraya getirdiği dile getirilen Mutlu’nun gençlik kollarına her zaman destek olduğu ve gençlerin partide yer alması için yoğun çalışma içinde olduğu belirtildi.

27 Ocakta gerçekleşecek olan Gençlik Kolları Kongresinde tekrar seçilmesini istediklerini ifade eden gençler, AK Parti Adıyaman Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu’nun çalışmasından memnun kaldıklarını söylediler.

Mutlu’nun devam edeceği haberini aldıkları için mutlu olduklarını ifade eden Ak Gençlik üyeleri, “Adıyaman AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı dava arkadaşımız, abimiz Oğuz Mutlu’nun devam edeceğinin haberini mutlu bir şekilde almış bulunmaktayız. Ak Partimizin güçlü yarınları için durmadan yılmadan küsmeden darılmadan var gücümüzle çalışacağız. Oğuz başkan gerçekten başarılı bir yönetici, Menderes Ak Gençlik olarak Adıyaman il gençlik kolları başkanı dava arkadaşımızın yanında olduğunu belirtmek isteriz” dediler.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha