AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Teşkilatı haftalık olağan toplantısı İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış’ın başkanlığında, Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Aydın, Milletvekili M. Fatih Toprak, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç ve İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Can Erdoğan’ın iştirakleri ile telekonferans yöntemi ile gerçekleştirildi.

-ALKAYIŞ: TEDBİRLERİMİZE DEVAM EDEREK BİR RAHTLAMA SÜRECİNE GİRMİŞ BULUNUYORUZ

Toplantı Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış’ın selamlama konuşmaları ile başladı.

Başkan Alkayış, toplantıda yaptığı konuşmasında,“ Ülkemizin geçirdiği pandemi sürecini Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hükümetimizin koordinesinde en az hasarla bitme eşiğine gelmeye başladı. Tedbirlerimize devam ederek bir rahatlama sürecine girmiş bulunmaktayız."dedi.

 Pandemi sürecinde teşkilat çalışmalara ve haftalık olağan toplantıları teknolojik imkanlarla sürdürdüklerini dile getiren Alkayış, şöyle devam etti:

"Bugün haftalık olağan toplantımızda partimizin Genel Başkan Vekili Sayın Numan Kurtulmuş’u, Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanımız Sayın Ahmet Aydın’ı, Milletvekilimiz Sayın Fatih Toprak’ı, Belediye Başkanımız Sayın Süleyman Kılınç’ı ve İl Genel Meclisi Başkanımız Sayın Mehmet Can Erdoğan’ı konuk ediyor, yönetim kurulu üyelerimiz ile bir araya geliyoruz. Teşriflerinden ötürü yönetim kurulum adına muhterem başkanlarıma özellikle  teşekkür ederim."

Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Aydın da toplantıya ilişkin, "Bugün Adıyaman teşkilatımızın dinamiklerinden Merkez İlçe teşkilatımız ile bir araya geliyoruz. "dedi.

Bugünkü Merkez İlçe toplantısında, Adıyaman için her zaman sevgi ve muhabbetini dile getiren partinin ikinci ismi Genel Başkan Vekili Kurtulmuşu konuk etiklerini ifade eden Aydın, şu ifadeleri kullandı:

"Hükümetimizin yoğun tedbir önlemleri ile dünyanın halen ciddi anlamda mücadele vermeye devam ettiği covid19 virüsünden gün geçtikçe kurtuluyoruz. Bizler de milletvekili arkadaşlarımız ile il koordinasyon toplantıları gerçekleştirerek memleketimizde süreci en az kayıpla sonuçlandırmaya devam ediyoruz. Sizler de Merkez ilçe teşkilatı olarak Mustafa Başkanın koordinesinde bizleri de aktif olarak katmış olduğunuz üye aramaları yaparak güzel bir çalışma yaptınız. Bu noktada hasseten teşekkür ediyor, teşkilatımızın bize vereceği her görevde hazır olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum. Tekrardan teşriflerinden dolayı Genel Başkan vekilimiz Sayın Numan Kurtulmuş’a teşekkür ediyorum.”

-"ADIYAMAN BİZİM GÖNLÜMÜZDE HER  ZAMAN MÜSTESNA YERDEDİR"

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş ise “ Öncelikle şunu yürekten ifade etmek isterim ki Adıyaman gönlümüzde taht kurmuş teşkilatımızın ehemmiyet ile gözlemlediği bağrından yiğit insanları barından kadim bir şehrimiz. Bizim gönlümüzde Adıyaman'ın her zaman özel bir yeri var."ifadesini kullandı.

 Anadolu’muzun bu güzel şehrinin iradesini sürekli birlik ve beraberlik, istikrardan yana koyduğuna dikkat çeken Kurtulmuş, şunalrı kaydetti:

"Bu nedenle de Adıyamanlı kardeşlerim ilk günden başlayarak yapılan son seçim dahil sürekli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partimize oyları ile destek olmuştur. Biz de bu nedenle Adıyamanlı kardeşlerimiz ne zaman talep ederse yoğunluğumuz ne olursa olsun onlarla bir araya gelmeye özel gayret gösteriyoruz. Bu gün de Merkez İlçe yönetim kurulu toplantısı vesilesi sizlerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz.Böylesi güzel bir şehrin böylesi dinamik bir teşkilatı ile bir araya gelmek bu nedenle bizleri mutlu ediyor. Ankara’da milletvekillerimiz başta Ahmet Aydın olmak üzere sürekli Adıyaman’a yapılacak hizmetler için bir araya geliyoruz. Adıyaman sürekli hükümetimize destek oldu.Bu nedenle de hizmetin en iyisini hak ediyor. Malumunuz gerek ülkemiz gerekse dünyada herkese ders olacak ciddi bir sınavdan geçiyoruz.  Ülkemiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde böylesi zorlu bir süreci en iyi şekilde kontrol altına alarak iyileştirme süreçlerine geçmiş bulunmaktayız. Ülkemizde virüsün ilk teşhisi konulduğundan itibaren alınan hızlı tedbirler süreci kontrol altına almamızda çok fayda sağladı. Yapılan sağlık yatırımlarımızda dünyaya şunu bir kez daha gösterdi ki artık Eski Türkiye yok, olağanüstü olaylara karşı her an dimdik duracak bir ülkemiz bir liderimiz var. 

İşte siz kıymetli teşkilatlarımızın partimize, genel başkanımıza aidiyetleriniz ile daha sağlam adımlarla ilerleyeceğiz. Süreç ile ilgili teşkilat çalışmalarına hız kesmeden devam eden Mustafa Alkayış başkana ve yönetimine teşekkür ediyor, toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum."

Toplantıda Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç da söz alarak belediye hizmetleri ve devam eden projelerde gelinen son durum hakkında bilgi verdi. İl Genel Meclisi Başkanı Mehmetcan Erdoğan ise il genel meclisinin köylere yaptığı hizmetler hakkında bilgi sundu.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha