AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin ve AK Parti Adıyaman Tanıtım ve Medya Başkanı Murat Bilgiç, Yaman Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim İnan'ı makamında ziyaret ederek, Perre Haber Ajansı'na (PHA) pandemi sürecini ve yatırımları değerlendirdi.

"Çok ciddi bir kuruluşumuz bununla gurur duyuyoruz"

Yaman Medya Grup bünyesinde bulunan PHA'nın yereli aşarak genele de hizmet eden çok ciddi bir kuruluş olduğunu belirten AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, şu ifadelere yer verdi:

"Mahir beye öncelikle tabi İbrahim beye Yaman Medya Grubuna Perre Haber Ajansımıza çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten hem yerelde artık bunu da aşıp genele de hizmet eden çok ciddi bir kuruluşumuz bununla gurur duyuyoruz. Elbette her sektör gibi basın sektörümüzün de bu pandemiden etkilenen bir boyutu var ama bu boyutunu da hep birlikte çözmeyle ilgili bir gayret içerisindeyiz. Biz yerel medyamızı olmazsa olmazlarımız olarak görüyoruz, hayatın can damarları olarak görüyoruz. Bire bir sohbetimizde de İbrahim beyin değindiği eğer sahiplikte biz geç kalır birbirimizi sahiplenmezsek o zaman aslında devletlerde böyle kurumlarda böyle kurumlar geriye gittiğinde aynı zamanda il geriye gider, aynı zamanda devlet geriye gider ve aynı zamanda bir bakarsın coğrafya geriye gider hep birlikte birbirimizin sorunlarını kendi şahsi sorunlarımız ailevi sorunlarımız olarak görmeliyiz. Bunun üzerinde hasseten duruyorum inşallah da birlikte çözümde üreteceğiz. Ahmet başkanımın ve diğer vekillerimin gündemine koyduk onlar özellikle meclis boyutunda çünkü ciddi bir sıkıntı yaşandı bu sıkıntıyı aşmayla ilgili ama yerelde de bir o kadar üzerinde durmamız lazım."

"Gelişim noktasında katkılar sunmaya çalışıyoruz"

Ziyaretten ötürü memnun olduğunu belirten Yaman Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim İnan ise, "Öncelikle AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin'e ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi 'Basın, milletin müşterek sesidir. Bir milleti aydınlatma ve irşatta, bir millete muhtaç olduğu fikrî gıdayı vermekte, hulâsa bir milletin hedefi saadet olan müşterek bir istikamette yürümesini teminde, basın başlı başına bir kuvvet, bir mektep, bir rehberdir' sözünden yola çıkarak bünyemizde bulunan Perre Haber Ajansı ve yayın hayatını aktif olarak sürdüren haber sitelerimiz ile dijital gazetemizle birlikte kentin sorunları noktasında çeşitli çalışmalar yaparak gelişim noktasında katkılar sunmaya çalışıyoruz. Sahada aktif olarak çalışan personellerimizle birlikte tüm partilere olduğu gibi AK Parti'ye de eşit mesafede hareket ederek kente hizmet getirilmesi noktasında tüm hızımızla çalışıyoruz. Perre Haber Ajansı ise dün yerelde olduğu gibi bugün ise bölgede birçok yayın organının haber akışını sağlayarak tüm basınla birlikte hareket ederek ülkenin gelişimi noktasında çabalarımız devam edecektir." şeklinde konuştu.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha