Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisini anlatmak için Samsat’tan Adıyaman’a geldiğini belirten 75 yaşındaki Ahmet Yaman AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin’le olan sohbeti duygusal anların yaşanmasına neden oldu. 

-"MEHMETÇİKLERİMİZLE BİRLİKTE SAVAŞMAYA GÖNÜLLÜYÜM"

Sohbetinde hem İl Başkanı Mehmet Dağtekin’in hal hatırını sormak için  hem de son dönemlerde Türkiye üzerinde oynanan oyunlara dikkat çekmek için Adıyaman’a geldiğini belirten Yaman, "Bir yandan İdlip’te verdiğimiz şehitler bir yandan da  TBMM’de Cumhurbaşkanımıza yönelik yapılan hakaretler beni çok üzdü. Bugün birlik ve beraberlik günüdür. İdlip’te şehit olan Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Şehit olan o askerlerimizin Peygamber Efendimiz Hz. Muhammet (S.A.V)’in yanında yeri vardır. O şehitlerimiz peygamber efendimizin misafirleridir. Onlar asla yalnız değildirler. Ben bu yaşta Mehmetçiklerimizle birlikte savaşmaya gönüllüyüm. Bazı kesimler sürekli ‘Türkiye’nin Suriye’de ne işi var’ diye açıklamalar yapıyor. Suriye sınırında yedi düvele karşı savaşan askerlerimiz Türk milletinin namusunu koruyor. Rabbim, Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı başımızdan eksik etmesin.  Biz biliyoruz ki, Cumhurbaşkanımız bizleri ve tüm dünyadaki mazlumları asla yalnız bırakmayacaktır. Bizlerde kendisini asla yalnız bırakmayacağız." şeklinde ifade etti.

-"ALLAH'IN İZNİYLE AL BAYRAĞIMIZ DÜŞMEZ, BU EZANLAR SUSMAZ"

Bu ziyaretin kendileri için çok özel ve çok anlamlı olduğunu ifade eden İl Başkanı Mehmet Dağtekin ise "Ahmet amcamız, gözbebeğimiz, Cumhurbaşkanımız, dünya liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisini, muhabbetini ve teveccühünü göstermek için Samsat’tan buraya kadar gelmiş. Allah razı olsun kendisinden. Ahmet amcamız ve ağabeylerimiz gibi bu şuurla, bu samimiyetle ve bu güzel dualarla arkamızda durduğu sürece hiçbir güç bizi yıkamaz. Allah’ın izniyle al bayrağımız düşmez, bu ezanlar susmaz. Ahmet amcamız tam bir gönül insanı. Bol bol dualarına mazhar olduk. İnşallah Ankara’ya gittiğimizde bu muhabbetini, bu sevgisini ve selamlarını Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ileteceğiz. Rabbim Ahmet Yaman amcamıza sağlık, sıhhat ve uzun ömürler versin.”

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha