Milliyetçi Hareket Partisi Adıyaman İl Başkanı Hüseyin Özgün, Genel Merkez MYK Üyesi Sedat Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Doğan ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla, iş adamı Bedir Coşkun ve ailesinden yaklaşık 50 kişi maske ve sosyal mesafe kurallarına uyarak partiye toplu katılımı sağlandı.

MHP Adıyaman İl Başkanı Hüseyin Özgün, MHP Adıyaman İl Başkanlığı Teşkilat binasında yaptığı konuşmasında, "İl ve İlçe teşkilatlarımızda katılımlar sürekli devam ediyor. Devletimizin ve milletimizin milli çıkarlarını savunacağız."dedi.

"Alparslan’ın torunları bizler, bin yıldan fazla bir zamandır birlikte yaşıyoruz"diyen Özgün, konuşmasında şunları kaydetti:

"Biz bu bin yıllık kardeşliğin binlerce yıl daha sürmesi için çaba sarf ediyoruz. Bizler Türk’üyle, Kürt’üyle, Laz’ıyla, Çerkez’iyle kültürel Türk milliyetçiliği, yani İslam’la yoğrulmuş olan kültürel Türk milliyetçiliği bayrağı, sancağı altında birleşmiş insanlarız. MHP kadrolarıyla, Başbuğ Alparslan Türkeş'in yolunda, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin liderliğinde ülkesi ve milleti için elinden geleni yapmaya devam ediyor. MHP olarak bizim hiçbir vatandaşımızla sorunumuz yoktur. Tüm halkımızı çok seviyor ve hepsi ile siyaset yapıyoruz. Bizim sorunumuz vatan, millet ve bayrakla sorunu olanlarladır. Milliyetçi Hareket Partisinin sevdası Türkiye’dir. Ne istiyorsak Türk milletinin tarihi çıkarı ve yararı içindir. Hiçbir güç Türkiye’nin yükseliş ümitlerini, büyümesini ve güçlenmesini engelleyemeyecektir."

Genel Merkez MYK Üyesi Yaşar ise, GARA operasyonuna değinerek, "Kim ne söylerse söylesin Türkiye Cumhuriyeti Devleti terörle mücadelede kararlılığını sürdürmelidir. Ankara'nın güvenliğinin GARA’daki ve diğer terör yuvalarının dağıtılmasından geçtiğini kimse aklından çıkarmamalıdır. Bir tek GARA'da yetmez, nerede bir terörist varsa bulunup imha edilmelidir ve şehit edilen 13 askerimize de ayrıca Allah’tan rahmet ailelerine sabır diliyorum." şeklinde konuştu.

Merkez İlçe Başkanı Mehmet Doğan ise, “Son iki ayda yaklaşık 205 ailenin MHP’ye katılım sağladığını ve gönüllük esasına dayanılarak gelip partimize üye oldu, iş adamı Bedir Coşkun ve ailesinin üyelikleri hayırlı olsun."dedi.      

Büyük coşku ve heyecanın hâkim olduğu katılım töreninde katılımcılar adına konuşan iş adamı Bedir Coşkun, "Milliyetçi Hareket Partisi’nin çatısı altında bulunmaktan onur ve mutluluk duyuyoruz." dedi.

Konuşmaların ardından MHP'ye yeni katılanların gönüllü üyelikleri yapıldı.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha