Aydın, yaptığı açıklamada, her alanda ve her konuda olduğu gibi ilin sağlık hizmetleri kapsamında da milletvekilleriyle beraber takip ve gayretler olanca hızıyla devam ettiğini dile getirdi.
Adıyaman ve ilçelerinin devam eden ve yapılacak olan sağlık yatırımlarıyla beraber, her türlü gereksiniminin giderilmesi noktasında çalışmları sürdürdüklerini aktaran Aydın, "Bilindiği üzere, Adıyaman genelinde sağlık alanında özellikle son on beş yılda yapılan yatırımlar her geçen gün katlanarak devam etmektedir. Bugün Adıyamanlı hemşerilerim özellikle sağlık konusunda herkesin gıpta ile baktığı bir noktaya kavuşmuştur. Hayata geçen sağlık yatırımlarıyla hemşerilerimiz için sağlık hizmeti artık bir çile olmaktan çıkmış, ilimizi bölgesinde örnek bir şehir haline gelmiştir. 
Son olarak; ilimizin ve hemşerilerimizin ihtiyaçlarına binaen yoğun istek ve talepleri doğrultusunda, Sağlık Bakanımız ve bakanlık bürokratlarıyla defalarca yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde ilimize yeni bir hastane daha kazandırmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Sağlık Bakanlığı tarafından ilimizde eski hastanenin bulunduğu yere 150 yataklı 2. Basamak Devlet Hastanesi’nin yapımı kararlaştırılmış olup, 2018 yılı yatırım programına alınacağı açıklanmıştır. Çalışmalarımız ve gayretlerimiz neticesinde, yapılacak olan 2. Basamak Devlet Hastanesi ile beraber ayrıca Halk Sağlığı Laboratuvarı’da birlikte planlanarak hemşerilerimizin hizmetine sunulacaktır. Adıyamanlı hemşerilerimizin sağlık hizmetlerinden hiçbir aksama olmadan en hızlı ve kaliteli bir şekilde yararlanması için her daim seferber olmaya devam edeceğiz. Şimdiden gayret ve desteklerinden dolayı başta Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Ahmet Demircan olmak üzere, tüm milletvekilli arkadaşlarımıza ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım" şeklinde konuştu.
Kaynak : PHA
Kaynak: pha