Milliyetçi Hareket Partisi Adıyaman İl Başkanı Hüseyin ÖZGÜN ve yönetiminin katılımıyla, Çelik ve Uğur ailelerinin maske takma ve sosyal mesafe kuralları uygulanarak partiye toplu katılım sağlandı.

MHP Adıyaman İl Başkanlığı Teşkilat binasında toplu katılım sağlayan Çelik ve Uğur ailelerine seslenen ÖZGÜN, milli çıkarları savunacaklarını belirterek, "Kim ne derse desin, kim hangi algıyı oluşturmaya çalışırsa çalışsın MHP kadrolarıyla, Başbuğ Alparslan Türkeş'in yolunda, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin liderliğinde ülkesi ve milleti için elinden geleni yapmaya devam ediyor. MHP olarak bizim hiçbir vatandaşımızla sorunumuz yok. Tüm halkımızı çok seviyor ve hepsi ile siyaset yapıyoruz. Bizim sorunumuz vatan, millet ve bayrakla sorunu olanlarla. Biz ayrıştıran bir parti değil, bütünleştirici bir partiyiz. Devlet-millet sevdası taşıyan herkesi MHP saflarına davet ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisinin sevdası Türkiye’dir. Ne istiyorsak Türk milletinin tarihi çıkarı ve yararı içindir. Hiçbir güç Türkiye’nin yükseliş ümitlerini, büyümesini ve güçlenmesini engelleyemeyecektir" diye konuştu.

Büyük coşku ve heyecanın hâkim olduğu katılım törenindekatılımcılar adına konuşan Murat ÇELİK, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin çatısı altında bulunmaktan onur ve mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Konuşmaların ardından MHP'ye yeni katılanların gönüllü üyelikleri yapıldı.

Editör: Adıyaman Haber