"Meslektaşlarımızın siyasette yer almaları siyasi oluşumları güçlendirmektedir"

Ziyaretle ilgili memnuniyetini dile getiren ve mesleğin siyasi olarakta ilişkileri aşikardır olduğunun altını çizen Başkan Alkayış,"Bugün bizlere ziyarete gelen Adıyaman Baro Başkanı Av. Mustafa Köroğlu ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizlerde meslek olarak barolara mensubuz. Toplumumuz ve meslek grupları baroların ehemmiyetini ciddi anlamda biliyor. Avukatlık, mesleği gereği insan ile direkt birliktelik içerisinde olan meslek gruplarımızdan. Mesleğimizin siyasi olarakta ilişkileri aşikardır. Meslektaşlarımızın siyasette yer almaları siyasi oluşumları güçlendirmektedir. Bu durum hukukun, insan haklarının ve demokrasinin her zaman gündemde tutulmasını sağlamaktadır. Bizlerde hem siyasetçi kimliğimizle hem de hukukçu kimliğimizle mensubu olduğumuz partimize hizmet etmenin gayretindeyiz. Temennimizde bizleri bu makamlara layık görenleri mahcup etmemektir. Tekrardan bugün ziyaretlerinden dolayı Adıyaman Baro Başkanımız Sayın Mustafa Köroğlu ve yönetimine teşekkür ediyorum."dedi.

Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Adıyaman Baro Başkanı Av.Mustafa Köroğlu, siyasette avukatların yer alması hukuk ve adaletin güçlenmesine büyük katkı sağladığını belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Siyasette avukatların yer almasının hukuk ve adaletin güçlenmesi, demokratik kültürün kökleşmesine büyük katkı sunduğunu belirterek, meslektaşımız ve üyemiz Av.Mustafa Alkayış'ı tebrik ediyor kongre vesilesi ile başarılar diliyorum."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha