Sincik Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen ve Tekirdağ 2015 Özel Saray Anadolu Lisesi öğrencilerinin 2016-2017 eğitim yılında başlattıkları yardım kampanyasında, haftalık harçlıklarından biriktirdikleri 1 TL ile Sincik ilçesinde bulunan Hasanlı İlkokulu ve Kaskanlı İlkokulu öğrencilerine kıyafet, ayakkabı ve kırtasiye malzemelerinde oluşan yardım paketlerini kendileri hazırlayarak isim isim öğrenciler için paketlediler.

İsimlerine yazdıkları güzel mektupları yerleştirdikleri paketleri Sincik Hasanlı ve Kaskanlı İlkokulllarına ulaştırdılar.

2015 Özel Saray Anadolu Lisesi Kurucu Müdürü Erdem Çağman, Rehberlik Öğretmeni İrfan Meriç, İngilizce Öğretmeni Canan Köylüoğlu ve Fizik Öğretmeni Elif Er öğrenci ve öğretmenlerin hazırlamış oldukları gösteriler ile güzel bir şekilde karşılandılar.

2015 Özel Saray Anadolu Lisesi Müdürü Erdem Çağman, yaptığı açıklamada, "Böyle bir etkinlikte ön ayak olan, Sincik ilçesindeki çocukların gönlünü kazanan okul yönetimimize, öğretmenlerimize ve en önemlisi kampanya sahibi öğrencilerime teşekkürlerimi sunarım. Milli Birlik ve Beraberlik projesi kapsamında öğrencilerimizin güzel bir etkinliği sonucunda Sincik ilçesinde okuyan öğrencilerin kalbini kazanmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Organizasyonda emeği geçen herkese özellikle Kaskanlı ve Hasanlı İlkokulu öğretmenlerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Önümüzdeki sezon için biz de buradan bir grup öğrenciyi Tekirdağ İlinde masraflarının kurumumuzca karşılamak üzere 3 günlüğüne misafir etmeyi planlıyoruz. Uygun bir zaman ve planlama ile güler yüzlü güzel öğrencilerimizi Tekirdağ ilinde misafir etmenin mutluluğunu yaşayacağız"dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak teşekkür plaketi takdim edilen öğretmenler, okuldan ayrıldılar.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha