Sincik Atatürk Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri, TEOG sınavına hazırlık  kitapları almak için, kent merkezinde anlamlı Eğitime Destek Olun adlı  kermes düzenledi. 

Sincik Ortaokulu  8. sınıf öğrencileri ve öğretmenleri  tarafından düzenlenen Eğitime Destek Olun adlı   kermes, vatandaşların beğenisini kazandı.

Atatürk Ortaokulu 8.sınıf öğrencileri, okulda  bazı arkadaşlarının TEOG sınavına hazırlık  yapmak için kitap alacak  durumu olmadığı için  ve maddi imkanı olmayan sınıf arkadaşlarına  kitap alacak kaynak hazırlamak için, sınıfça Eğitime Destek Olun adlı  kermes hazırladılar. 

Sınıf içerisinde maddi durumlarının yetersiz kalmasından dolayı TEOG sınavına kitap yetersizliğinden dolayı hazırlanamayan arkadaşlarının olduğunu belirten öğrenciler, bu yüzden de sınıfça bir kermes hazırladıklarını söylediler.

Öğrenciler, Sınıf arkadaşları olarak hepimiz evde birşeyler hazırlayıp kermes kurarak satmayı düşündük ve toplanılan para ile TEOG sınavı için kitap alacağız. Bu kitapları da maddi durumları iyi olmayan sınıf arkadaşlarımıza dağıtacağız diye konuştular.

Atatürk ortaokulu okul idaresi ve öğretmenleri ise bu anlamlı davranışta bulunan öğrencilere teşekkür ederek, böyle anlamlı bir kermeste öğrencilerine  ellerinden gelen tüm konularda yardımcı olacaklarını  belirterek, böyle anlamlı bir kermese katkı sunan herkese teşekkürlerini sundular. 

PHA

Editör: Adıyaman Haber