Sincik ilçesinde Taksicilik yapan Sincik Taksi Durağı esnafı, korsan taksi münasebeti ile kontak kapatma eylemi yapacaklarını bildirdiler. 

İlçede hemen hemen her köşe başında korsan taksi bulunduğunu belirten Sincik Taksi Durağı  yetkilileri,  gerekli mercilere  defalarca müracat etmelerine rağmen, gerekli tedbirlerin  alınamadığından ve konu ile ilgili bir çalışma yapılmamasından şikayetçi olduklarını ifade etti.

Korsan taksilerin tamamen emek ve ticari hırsızlık yaptıklarının altını çizen yetkililer, kendilerinin  ticari çalıştığını, bu vesile ile devlete  dünya kadar vergi verdiklerini ama korsan taksilerin  müşteri çalarak para kazandıklarını, devlete vergi vermediklerini, devletten vergi  bile çaldıklarını savundu.

-VERDİKLERİ DİLEKÇELER  YANITSIZ KALDI

 Konu ile ilgili yetkililere defalarca önlem almaları ve bu konuda çalışma yapmaları için başvuruda bulunduklarını belirten  taksici esnafı, korsan taksi  mevzusunda yetkililerin hiç bir adım atmadığını iddia ettiler.

Sorun karşısında sessiz kalmayacaklarını belirten taksiciler, haklarını sonuna kadar arayacaklarını ve yetkililerin bu konuda kendilerine yardımcı olmalarını ve gerekli çalışmaları yapması gerektiğinin altını çizdiler. 

PHA

Editör: Adıyaman Haber