İftara şehit yakınları, gaziler ve yakınları, siyasi parti temsilcileri, ilçe ve köy muhtarları, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

İlahi ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda iftar öncesi konuşma yapan Kaymakam Zafer Sağ, "İftar programına iştirak eden başta şehit aileleri olmak üzere tüm davetlilere teşekkür ederek ‘ramazan ayı birlik ve beraberlik, kardeşlik, dayanışma adına daha da önem kazandığı bir aydır. Bizler imkanımız dahilinde iftar programımıza katılımı en üst seviyede tutmaya çalıştık, sağ olun uzak yakın demeden bizleri kırmadan buraya kadar geldiniz. Sizlerle hep birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşıyorum. Tekrardan tüm misafirlerimize ve iftarın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin ibadetlerimiz kabul olsun inşallah" Dedi.

İftar sonrası Şehit Teğmen İbrahim Tanrıverdi’nin annesi Gafure Tanrıverdi tarafından kaleme alınan ‘Cennetteki Yıldızımız’ isimli kitap imzalanarak Sincikli kitap severlere hediye edildi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha