Sağ'a  Çamdere köyü ziyaretinde Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut, İlçe Özel İdare Müdürü Ali Ayaz, İlçe Milli  Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, İlçe Halk Eğitim Müdürü Hüseyin Meriç eşlik etti. 

 Çamdere köyü ziyaretinde ilk olarak 15 Temmuz Gazisi Sırrı Kaman'ı evinde ziyaret eden Kaymakam Sağ, konu ile ilgili olarak sosyal medyadan yapmış olduğu açıklamada '' Çamdere köyümüzde ikamet eden 15 Temmuz gazimiz Sırrı Kaman'ı evinde ziyaret ettik. Hem o melun geceyle ilgili birinci ağızdan yaşanılanlarla ilgili bilgi aldık, hem de Sırrı kardeşimizle  hasbihal ederek  sorunlarına çözüm yolları aradık'' dedi. 

Daha sonra Çamdere köyünde İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan kursu ziyaret eden Sağ, konu ile ilgili olarak yine sosyal medyadan yapmış olduğu açıklamada ''Kursiyerlerimiz hem alışılagelmiş kendi modellerinde kilimlerini dokuyorlar, hem de yeni model ve motiflerin denemelerini gerçekleştiriyorlar. Çok yakında çok daha güzel örnekler çıkacak, bekliyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ederim'' diye açıklamalarda bulundu. 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha