Ak Parti Milletvekilleri Ahmet Aydın, Adnan Boynukara, Halil Fırat, Salih Fırat, Ak Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen ve beraberindeki İlçe Teşkilatı yöneticileri birlikte, Sincik Ak Parti İlçe Teşkilatını ve Sİncik halkına teşekkür ziyaretinde bulundular. 

Ak Parti Milletvekillerini ve beraberindeki heyeti, Sincik Ak Parti ilçe teşkilat Başkanı Şevket Öksüz, Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut, İnlice Belediye Başkanı Mehmet Yakan, Ak Parti İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Karaca ve Abuzer Yaşar, Ak Parti Sincik İlçe Teşkilat yönetim kurulu üyeleri ve kalabalık karşıladı. 

Sincik Ak Parti İlçe Başkanı Şevket Öksüz, Milletvekili ve beraberinde ki heyete hitaben yaptığı açıklamada,  7 Haziran seçimlerinden sonra bir hükümetin kurulamadığını, bu neden ile ülkenin bir kaosa sürüklenmeye çalışıldığı ve 1 Kasım da yapılan erken seçimden Ak partinin yüzünün akı ile çıktığını söyledi.

AK Partinin ilçeler bazındada Ak Partiye en çok reyin Sincik ilçesinden çıkmasından dolayı gurur ve mutluluk yaşadıklarını belirten Öksüz, halkın her daim ekonomik kalkınma ve istikrardan yana olduğunu, 1 Kasım seçiminden sonrada, Ak partinin omuzlarındaki yükün daha fazla olduğunu ve Ak Partinin halkın kendisine verdiği bu sorumluluğu yerine getireceğinden emin olduğunu ifade etti.

Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut ise  ülkenin çok kritik bir seçim atlattığını, Sincik ilçesinin bu kritik seçim sürecinde reylerini katlatarak arttırdığını ve yeniden şampiyon ilçe olduğunu anımsattı.

Sincik halkının bütün dünyadaki müslümanlara ve mazlumların sesine destek verdiğini ifade eden Korkut, ilçenin hizmete, kalkınmaya ve kardeşliğe destek verdiğinin altını çizdi.

Ak Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen ise Sincik ilçesinin 1 Kasım seçimlerinde göstermiş olduğu tevazudan dolayı herkese canı gönülden teşekkür edip, Sincik halkının tercihini sadece bugün yapmadığını, Ak Partinin kurulduğu günden beri tercihini her daim Ak Partiden yana kullanarak kendilerini onurlandırdıklarını dile getirdi.

Milletvekilleri adına bir konuşma gerçekleştiren Adıyaman Ak Parti Milletvekili Ahmet Aydın ise Sincik İlçesinin kendi rekorunu, oy oranını artırarak ve çıtayı yükselterek, 1 Kasım seçimlerinde rekorunu kırmasının kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Bu sabah Ankaradan döndüğünü ve ayağının tozu ile Sincik ilçesine geldiğini belirten Aydın, Ankarada herkesin Sincik ilçesini ve Sincik halkını konuştuğunu ve kendilerinin de Sincik halkının inancını yaşayanlar ile beraber olduğunu, dürüst ve insanlığı bozulmamış tertemiz insanlar olduğunu ve her daim halkının yanında olanlar ile  beraber olduğunu ifade etti.

PHA

Editör: Adıyaman Haber