Seçim çalışmaları kapsamında ilçe ve köy ziyaretlerini sürdüren AK Parti Adıyaman Milletvekili ve Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Toprak, Sincik’te temaslarda bulundu.

AK Parti Sincik İlçe Başkanı Fikret Öksüz, AK Parti Sincik Belediye Başkan Adayı Mehmet Korkut, İl Genel Meclisi Üye Adayları ve teşkilat mensupları tarafından karşılanan Toprak, ilk olarak ilçe esnafını ziyaret ederek istek ve taleplerini dinledi.

Esnaf ziyaretinin ardından Sincik Devlet Hastanesine geçen Toprak, Hastane Başhekimi Ramazan Sarıgül’den hastanenin son durumu hakkında bilgiler alarak,   personel ve hastalarla sohbet etti.

Sincik’teki temaslarına köy ziyaretleri ile devam eden Toprak, sırasıyla Şahkulu, Pınarbaşı, Subaşı ve Taşkale köylerinde muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Sincik’e ayrı bir önem verdiğini ifaden eden Toprak, Sincik’in, AK Parti’ye verdiği rekor oyla şampiyon ilçe olduğunu anımsattı.

Milletvekili Toprak, şöyle konuştu:

“Şampiyon ilçemiz Sincik, her zaman olduğu gibi 24 Haziran’da da AK davaya sahip çıktı. 24 Haziran’da AK Parti’ye verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum. Sandıklardan çıkan sonuçlar, milletimizin iradesi oldu. Sizlerin bu teveccühünü hiçbir zaman boşa çıkarmadık, çıkarmayacağız. İnşallah birlik ve beraberlik içinde uzak yakın demeden ilçemizin en ücra köşesine daha fazla hizmet götüreceğiz. Unutmayalım, bu ülkede en büyük yatırımları yapan parti AK Parti’dir. Bundan sonraki süreçte de yaparsa yine AK Parti yapar. Çünkü AK Parti çok tecrübeli bir partidir. Milletimizin hizmet siyasetinden yana olacağından asla şüphemiz yok.  31 Mart Yerel Seçimleri de Türkiye için çok önemlidir. Ülkemize zarar vermek isteyenler her zaman pusuda bekliyor. Her seçimde olduğu gibi, bu seçimde de tüm dünyaya gücümüzü gösterelim.”

Editör: Adıyaman Haber