AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Sincik ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti, Sinciklilerin sorunlarını dinledi ve çözüm için notlar aldı.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Sincik AK Parti teşkilatını ziyaret ederek, İlçe Başkanı Şevket Öksüz ve vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra Kaymakam Ergün Baysal’ın da katıldığı muhtarlar toplantısına iştirak eden Milletvekili Mehmet Metiner, muhtarların sorunlarını dinledi.

Muhtarlar Toplantısına Belediye Başkanı Hasari Altınel ve İl Genel Meclis Üyesi Abuzer Yaşar’ın dışında İl Özel İdaresi Tarım Hizmetleri Müdürü Nihat Parlak, Su ve Kanalizasyon Hizmetleri Müdürü Bekir Turan, Yol Ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü İsmail Tutdere katıldı.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, muhtarların tek tek sorunlarını dinleyerek, çözüm için ellerinden geleni yapacaklarından şüpheleri olmamasını istedi.

İl Özel İdaresi birim müdürlerinin de Sincik ve köylerine yapılan hizmetler hakkında bilgi verdiği toplantıda, AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, “Sizlerin sorunlarını çözmek, yaşadığınız yeri daha güzel hale getirmek, demokratik bir ülkede, özgürce yaşamanızı sağlamak için göreve talip olduk. AK Parti hükümetimiz kurulduğundan bu yana halka hizmeti, hakka hizmet bilerek görev yaptı. Bugün de aynısını düşünüyor ve sizlere hizmet etmeyi, kendimize görev biliyoruz. Köylerimizin hiçbir sorunu kalmayacak. Köydes’le en aza inen sorunları daha da azaltacak çalışmaları arkadaşlarımız yapıyor. Eksiklikler olabilir, bunları gidermek için, sorunlarınızı tespit edip, çözüme kavuşturmak için arkadaşlarımız da burada, sayın kaymakamımızda. Bugün siz konuştunuz, derdinizi döktünüz, yapılanları da, yapılmayanları da anlattınız. Çözüm için sizin yerinize takipçi olacağımdan kuşkunuz olmasın. Çünkü sizlere hizmet etmek, bizim asli görevimizdir” dedi.

Metiner, AK Partiyle birlikte yaşam standardının da yükseldiğini belirterek, “AK Partiyle birlikte yaşam standardı yükseldi. Eskiden yol ve su isteniyordu, şimdi çok daha başka şeyler. Doğru olan da bu. İhtiyaçlar değişince, talepler de değişiyor ve bu sizlerin hakkıdır. Köylerimiz sorunsuz olmalı, sizler daha iyi yerlerde yaşamalısınız, daha iyi imkanlara kavuşmalısınız” dedi.

Editör: Adıyaman Haber