Menderes İlkokulunda oy kullanacağı salona gelen Vali Kalkancı ve eşi, burada sandık görevlileri ve seçmenlerle selamlaştıktan sonra 1236 nolu sandıkta oyunu kullandı. 
Tüm Türkiye'de olduğu gibi Adıyaman’da da oy kullanma işlemlerinin huzur içinde devam ettiğini belirten Vali Kalkancı, oyunu sandığa atarken Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin ülkeye, memlekete ve millete hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.  
Adıyaman’da vatandaşların huzur ve güven içerisinde oyunu kullanabilmeleri için her türlü tedbirin alındığını dile getiren Vali Nurullah Naci Kalkancı, “Adıyaman’da oy verme işlemleri huzur ve güven içerisinde devam ediyor. Adıyaman il genelinde toplam 1452 sandıkta 395 Bin 900 seçmenimiz oyunu kullanacak. Oy verme işlemlerinin huzur ve güven içerisinde geçmesi amacıyla ilimiz genelinde 1253 Polis ve 1947 Jandarma Personeli olmak üzere toplam 3.200 güvenlik görevlisi görevlendirilmiştir. Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminin ilimizde güven ortamı içerisinde, huzur ve hoşgörünün egemen olduğu bir atmosferde geçeceğine inanıyorum. Seçimin ülkemize, milletimize ve memleketimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum”dedi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha