Turgut Reis Mahalle teşkilat başkanı Ali Canlı’nın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, AK Parti Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç, AK Parti Gençlik kolları başkanı Mustafa Yalçın, partililer ve Turgut Reis mahalle sakinleri katıldı.
Toplantı salonuna geldiğinde mahallenin gençleri tarafından meşaleler ve Başkan Süleyman Kılınç tezahüratlarıyla karşılanan Süleyman Kılınç, şahsıma ve partimize gösterilen bu ilgiye layık olmak adına sizlere hizmetkar olmak için geliyorum dedi.
31 Mart tarihinde seçim var, Türkiye yeni bir şölene hazırlanıyor. Kurulduğu günden bugüne aziz milletimizden aldığı destekle her girdiği seçimden büyük zaferlerle çıkan AK Partimiz inşallah bu seçinde de Türkiye geneli yeni bir zafere imza atacaktır. Bugünkü Adıyaman’ı 2023’e taşıyabilmek için 31 Mart tarihinde hemşehrilerimizin, duası ve desteğiyle Adıyaman’da yeni bir zafere daha imza atacak ve adayımız doktor Süleyman Kılınç hocamıza ilimize hizmet etmek için yetkiyi verecektir. İnşallah yeni dönemde yeni projelerle ve yapılacak yeni yatırımlarla daha güzel bir Adıyaman için elimizden gelene yapacağız. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, ilk günkü aşkla yolumuza devam edeceğiz. 31 Mart sabahına kadar kapı kapı gezeceğiz. Rabbim emeklerimizi boşa vermesin, bu güzel gecede bizleri mahalle sakinleriyle bir araya getiren mahalle temsilcimiz Ali Canlı’ı ve değerli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Türkiye’nin çok önemli bir süreçten geçtiğini belirten AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin yaptığı konuşmasında; “Mahalle teşkilatlarımızı çok önemsiyoruz. Şu ana kadar yapılan çalışmalar kapsamında her mahallemiz üstüne düşeni fazlasıyla yaptı, yapmaya devam ediyor ve İnşallah 1 Nisan sabahı bu çalışmalarımızın meyvesini hep birlikte almanın haklı gururunu yaşayacağız. Lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın olduğu AK Partinin içinde sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyorum. Başımızın tacı olan bayanlarımızın 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutluyor, Turgut Reis mahallesine gelişimizde bizleri büyük bir coşku ile karşılayan mahallemizin yiğit gençlerimize teşekkür ediyorum. Hep birlikte bizler bir gücüz. Süleyman Kılınç hocamız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bize emanetidir. 31 Mart tarihinde yine yüksek bir oy oranıyla Süleyman hocamızı belediye başkanı yapıp, emanetimize en güzel şekilde sahip çıkıp, onu belediye başkanı yapacağız. Bizleri bugün burada en güzel şekilde ağırlayan Turgut Reis mahallemize teşekkür ediyorum” dedi.
Mahalleye girdikleri andan itibaren mahalle gençlerinin, toplantı salonuna girdikleri andan itibaren mahalle sakinlerinin göstermiş oldukları coşkunun kendisini oldukça duygulandırdığını ifade eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç; “İlimizin sorunlarını biliyoruz, ilimiz geneli olduğu gibi mahalle bazlı çalışmalarımızı da yapıyoruz, mahalle muhtarlarımız, mahalle temsilcilerimizle sürekli irtibat halindeyiz. Bizim hedefimiz gönül belediyeciliğidir. Belediyenin, belediye başkanlığının sorumluluğunu biliyoruz. Onun için şimdiden çalışmalarımıza başladık, projelerimizi ayrı ayrı değerlendiriyoruz, ilimize en güzelini nasıl yaparızın derdindeyiz. Onun için 31 Mart tarihinde Adıyamanlı hemşehrilerimiz sandıktan bizi ne kadar güçlü çıkarırlarsa, Ankara nezdinde bizimde elimiz o kadar güçlenir. Bize görev tebliğ edildiği andan itibaren çalışmalarımıza devam ediyoruz, 31 Mart sabahına kadarda devam edeceğiz. Bizleri bugün Turgut Reis mahallemize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
SüleymenKılınç’la birlikte Adıyaman’da belediyecilik alanında yeni bir sayfa açacaklarını dile getiren AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat; “Süleyman hocamızın isminin açıklanmasıyla birlikte Adıyaman’da partili partisiz, yediden yetmişe herkesin ortak adayı açıklanmış gibi oldu. Gittiğimiz her yerde Süleyman hocamıza, partimize gösterilen ilgi bizleri mutlu etmektedir. Kendisi şimdiden projelerini bir bir açıklamaya başladı bizlerde Ankara nezdinde elimizden geleni yapıp, ilimiz için, değerli hemşehrilerimiz için elimizden geleni yapacağız. Adıyaman her şeyin en güzeline layık. Destek  sizlerden, hizmet, yatırım ve projeler Süleyman başkanımızdan. Bizler sizlere hizmetkar olmak için buradayız. Rabbim emeklerimizi boşa vermesin” dedi.
Konuşmaların ardından, Başkan adayı Süleyman Kılınç slayt eşliğinde yapacağı projeleri anlatarak, vatandaşların mahalleleriyle ilgili sorunları dinleyip notlar aldı.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha