Adıyaman il Sağlık Müdürü Uzm.Dr. Erdoğan Öz yönetiminde kurulan ve Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Fatih Doğan idaresinde Kriz Koordinasyon Merkezi, yaşlı ve engellilerin daha rahat oy kullanmaları için 45 ekip ile 117 sağlık çalışanı görev aldı.
Başhekim Doç.Dr. Fatih Doğan idaresinde oluşturulan Kriz Koordinasyon Merkezi'nde 45 ekip ile 117 sağlık personeli görev yaptı.

Merkez ile Besni, Çelikhan, Gerger, Gölbaşı, Kahta, Samsat, Sincik ve Tut ilçelerinde toplam 45 ekip ile 117 sağlık personeli görev yaparken, 460 yaşlı ve engelli için ambulanslarla oy kullanacakları adreslere götürüldü.
Fedakar sağlık çalışanları her alanda olduğu gibi Cumhurbaşkanı ve 27'nci Dönem Milletvekilli Genel Seçim çalışmalarında durmaksızın çalıştığını belirten Başhekim Doç.Dr. Fatih Doğan,"Fedakar sağlık çalışanlarımız her alanda olduğu gibi Cumhurbaşkanı ve 27'nci Dönem Milletvekilli Genel Seçim çalışmalarında da durmaksızın çalıştı. Engelli ve yaşlılara şefkat ile yaklaşan sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Çıkan seçim sonuçları ise ülkemize, milletimize ve Adıyaman'a hayırlı olmasını diliyorum."dedi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha