Önce ki adaya fark atarak seçimi kazanan Hacı Mustafa İlik, göreve gelir gelmez, seçmenlerinin sorunlarına el attı.

-"MAHALLEMİZİN SORUNLARINI TEK TEK NOT ALIYORUZ"

Alitaşı Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların sorunlarının çözümü için gecesini gündüzüne katacağını ifade eden İlik, şunları ifade etti:

“31 Mart mahalli seçimler öncesinde,yaklaşık 5 aylık bir süre boyuncamahalle muhtarlığı için yoğun bir çaba sarf ettik. Güzel bir seçimi geride bıraktık. Huzur içerisinde geçen bir seçim sonrasında halkımızın teveccühü ile mahallemizin muhtarı olduk. Alitaşı mahalle muhtarı olarak halkımızalayık olmaya çalışacağım. Alitaşı mahallesi Adıyaman’ın en güzide mahallesidir. Yapımı devam eden yeni hükümet konağı da mahallemizin sınırları içerisindedir. Tabii ki, her mahallede olduğu gibi bizim mahallemizde de birtakım sorunlar var. Halkımızla birlikte el ele vererek bu sorunları çözeceğiz. Sorunların çözümü için azalarım ve yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte hızlı bir çalışma temposuna girdik. Şuanda mahallemizin sorunlarını tek tek not alıyoruz. Bu sorunların çözümü için ilgili kurumlara ivedi bir şekilde başvuracağız.”

-“WATSAPP GRUBU VE WEP SAYFASI OLUŞTURACAĞIM”

Muhtarlığın önemli bir görev olduğunun altını çizen İlik, “Göreve geldiğimizde PTT tarafından muhtarlığa bırakılan onlarca evrakın vatandaşa ulaştırılmadığını gördük. PTT çalışanları mahalle sakinlerini evlerinde bulamadıklarında direkt olarak bu evrakları muhtarlığa geliyorlar. Bir muhtar olarak göreve başlayan meslektaşlarıma sesleniyorum. Lütfen vatandaşa gelen evrakları yerlerine ulaştırın. Çünkü bu evraklar çoğu zaman 1 hafta içerisinde ödeme yapılması halinde indirim uygulanacak olan ceza evraklarıdır. İlerleyen günlerde mahalledeki bütün vatandaşların iletişim adresini bir arada toplayarak, whatsapp grubu oluşturacağım. Mahallemizde oturan vatandaşlarımıza gelen bir resmi evrak olduğunda böylelikle daha hızlı bir şekilde onlara ulaşmış olacağım. Ayrıca mahallem adına bir web sayfası oluşturacağım. Kesinlikle hiçbir resmi evrakı muhtarlıkta bekletmeyeceğim. Ben halkıma hizmet etmek için varım. Mahalle sakinlerim 0(533) 5560576 no’lu numaramdan beni gece gündüz arayabilirler.” şeklinde konuştu.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha