Kahta Gençlik Merkezi, Has Odası'nda gerçekleştirilen etkinlikte,  AK Parti Adıyaman Milletvekili ve Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Toprak, gençlerle sohbet etti. 

-"GENÇLERİMİZE ÇOK GÜVENİYORUM"

Gençlik merkezlerinin öğrencilerin daha donanımlı olarak yetişmelerine büyük katkı sağlandığını ifade eden Milletvekili Toprak, “Aydınlık yarınlarımızın teminatı gençlerimiz, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimizin en büyük güvencesidir''dedi.
Milletvekili Toprak, kararlı adımlarla “2023, 2053, 2071 hedeflerine yürüdüklerini belirterek, şöyle devam etti:

''Bizim en büyük sorumluluğumuz vatan sevgisiyle dolu, inançlı, ahlaklı ve çalışkan gençler yetiştirmektir. Hepinizin çok başarılı olacağına inanıyorum. Daha aydınlık ve daha güçlü bir Türkiye, hiç şüphesiz gençlerle yükselecektir. Sizlere çok güveniyorum. Adıyaman Milletvekili olarak, bir kardeşiniz olarak her zaman yanınızda olacağım. İnanıyorum ki Engin Akel Başkanımız da sizlere her türlü desteği sağlayacaktır.”

Yaşanan türlü badirelere rağmen büyük bir azim ve kararlılıkla durmadan çalıştıklarını ifade eden Toprak, “Devlet ve millet olarak yine zor bir süreçten geçiyoruz. Bizlere çok acılar yaşattılar. Türkiye’yi terör örgütleri ile terbiye etmek, kan gölüne çevirmek istediler. Hamd olsun, milletimiz devletine ve vatanına olan bağlılığını gösterdi. Bu millet, cesaretiye, dirayetiyle, kararlı ve dik duruşuyla bu hainlere en ağır tokadı vurdu. Darbelere, türlü ihanetlere rağmen hala dimdik ayakta Türkiye ve Türkiye ekonomisi var'' dedi.

-"TÜRKİYE DÜNYA’DA SÖZ SAHİBİ OLDU"

90’lı yılların Türkiye’nin kayıp yılları olduğunu anımsatan Toprak, Türkiye’nin “artık hiçbir şey eskisi olmayacak” diyen bir lider ile dünyada söz sahibi olan bir ülke haline geldiğini söyledi.

Toprak, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Koalisyon hükümetleri ile Türkiye hep kaybetti. Hem uzun soluklu olmadı hem de ekonomik anlamda büyük bir çöküş yaşandı. Pislikten geçilmeyen hastaneler ve oralarda oluşan uzun kuyruklar. İnsanlar, hastane kapılarında adeta kıvranıyorlardı. 3 Kasım 2002’den bu yana Türkiye hızla büyüdü, ciddi bir ekonomik kalkınma oldu. Yatırımların önü açıldı. Türkiye’nin her karış toprağı eserlerle, hizmetlerle donatıldı. İşte Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türkiye adeta çağ atladı. Türkiye yerli ve milli olarak tankından gemisine, helikopterinden tüfeğine kadar tüm savunma ihtiyaçlarını kendi karşılayabilir hale geldi. Savunma sanayide Türkiye'yi atağa kaldıracak projeler büyük kararlılıkla devam ediyor.”

Milletvekili Toprak, daha sonra gençlerin sorularını yanıtladı.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha