Ak Parti Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara, 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri kapsamında seçim bölgesi olan Adıyaman'da vatandaşları ziyaret ederek, seçimde Ak Parti'ye neden oy vermeleri gerektiği konusunda bilgilendirdi.

Aday olmamasına rağmen seçim çalışmalarına katılması sevgiyle karşılanan Boynukara, bu seçimin Türkiye için önemini anlatarak destek istedi.
Erdem Caddesi, Sıratut Caddesi ve Yenipınar Caddesi üzerinde bulunan işyerlerinin ziyaret eden ve vatandaşlarla görüşen Boynukara, "Ülkemizin geleceği ve yüzünü bize dönmüş olan tüm mazlumların umudu Cumhurbaşkanımız. Bu seçimde çok güçlü bir oy desteğiyle seçilmesi önemli. Adıyaman bugüne kadar hep AK Parti ve cumhurbaşkanımızın yanında durdu, inşallah bu seçimde de bu tutumunu daha güçlü bir biçimde tekrarlayacaktır."dedi.
Bazı siyasilerin sığınmacılar meselesini seçime malzeme yaptığını ifade eden Boynukara, “Maalesef Türkiye, kendini sosyal demokrat ve milliyetçi olarak tanımlayan partilerin yabancı ve sığınmacı düşmanlığında birleştiği bir ülkeye döndü. İnsani ve vicdani bir meseleyi seçime malzeme yapmak bunların içinde bulunduğu düşünsel sorunu gösteriyor. Bizim siyasi felsefemiz ve siyasal stratejiğimiz dinlemeyi, anlamayı, analiz etmeyi ve tüm bunların sonucunda ülkenin ve milletin çıkarına olan politikaları üretip uygulamaktır. Bunu yapmaya özen gösteriyoruz."şeklinde konuştu.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha