İl Emniyet müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşitirelen ziyarette İl Başkanı Hüseyin Özgül, Milliyetçi Hareket Patisi Milletvekili Adayları ve partililer yer aldı.
Ziyarette bir açıklamada bulunan MHP Adıyaman İl Başkanı Hüseyin Özgün; “İl Emniyet müdürümüz göreve geldiği günden bugüne Adıyaman halkı ile emniyet mensupları ile çok iyi ilikşiler içerisinde olup, kısa sürede her kesmin takdirini toplamıştır.  Bugünde milletvekili aday arkadaşlarımızla birlikte sayın müdürümüze ziyarette bulunduk, bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ediyorum” dedi.
İl Emniyet müdürü Metin Alper’in Adıyaman için büyük bir şans olduğunu dile getiren MHP Adıyaman Milletvekili Adayı Selim Çakır; “Basindan izlenimlerimiz, sosyal çevremizde yakınlarımız ve gerekse il içinde yaptığımız bütun esnaf ziyaretlerinde ki duyumlarımızdan edindiğimiz bilgilere göre sayın müdürümüzün Adıyaman’da göreve başladığı günden bugüne ilimizdeki huzurun devam etmesi adına büyük gayretler içerisinde olduğunu biliyoruz. Kendisine ve ekibine çalışmalarında başarılar dilerim.” Dedi.
Erken seçim kararının alınmasından bu yana ilimizde her hangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını ve siyasi partilerin, adaylarım hoşgörülü bir şekilde çalışmalarını yürüttüktlerini belirterek, miliyetçi hareket partisi İl başkanı Hüseyin Özgül, Milletvekili Adaylarına ve partililere teşekkür ettiğini söyledi

Editör: Adıyaman Haber