Çakır, yaptığı açıklamada, Adıyaman'da çözülecek sorun, problem ve sıkıntı genelden fazla, başta yasaklanan tütün olmak üzere işsizliğin had safhada olduğunu, sulanabilir tarım arazileri olmasına rağmen sulanamadığını ve sulu tarıma geçilemediğini ifade etti.

Tarımdaki elektrik faturaların yüksekliğinden kaynaklı yeterli derecede tarım yapılamadığına dikkat çeken Çakır, "Kentsel dönüşümle ilgili problemler var vatandaşlarımızın tabuyla ilgili problemleri var. Organize Sanayi ile ilgili problemleri var. Samsat'ta 2 yıl önce deprem oldu, insanlar hala konteynırlarda yaşıyor, biran önce bunlara çözüm üretmek gerekiyor. Yani Adıyaman'da her taraf sorun, bir çok sorunun çözümü noktasında sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın oluşturmuş olduğu Cumhur ittifakında insanlarımıza çözüm üreteceğiz, çözümü noktasında bu işin takipçisi olacağız, yapılamayan ne varsa hepsini yapmak için elimizden genel ne varsa gayreti göstereceğiz"dedi.

- VATANDAŞLARIMIZ GENEL BAŞKANIMIZIN DURUŞUNA HAYRAN

Vatandaşların Devlet Bahçeli'nin duruşuna hayran olduğunu aktaran Çakır, şöyle konuştu:

"Çünkü insanlarda şöyle bir algı var; Devlet Bahçeli ister ve yapılır gibi bir algı var. Sayın Genel Başkanımızın görevlendirmesiyle biz Adıyaman'dan aday olduk. Devlet Bahçeli ve Recep Tayip Erdoğan birlikteliği isterse Türkiye'de yapılamayacak bir şey yok, hak ile batılın mücadelesinde insanlar tercihlerini yapacaklardır. Güçlü, büyük ve duruşu olan Türkiye'nin temelini 24 Haziran'dan itibaren atmış olacaklardır. Adıyaman'da siyasi partiden ziyade iki isim var; Recep Tayip Erdoğan ve Devlet Bahçeli, bu da baya bir hareketlilik oluşturdu. Geçen gün gitmiş olduğum bir ortamda 100'ün üzerinde bir kalabalık vardı, tabi oranın sözcüsü olan en yaşlı amcamız şunu söyledi; "ben senin için oy vermiyorum, sana da oy vermiyorum, ben Devlet Bahçeli'nin duruşuna oy veriyorum" diyerek bizi motive etti ve Genel Başkanımızın 15 Temmuz'dan sonra göstermiş olduğu duruşla beraber oluşan Yenikapı ruhu, Adıyaman'da kendini net bir şekilde hissettiriyor. Vatandaşlarımız da bu noktada tercih yapacaklar, ortak Cumhurbaşkanı adayımızı da oy verecekler, aşağıda da göremedikleri hizmetleri gerçekleştirdiklerine inandığı Devlet Bahçeli'nin kadrolarına oy verecekler, onlara olan inancımızla Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımıza güvenimiz tam. İnşallah Adıyaman bu dönem tarih yazacak ve Adıyaman bundan sonraki dönemde de hiç görmediği hizmetleri görecek. Adıyaman halkı şunu diyecek; bizim daha önceleri hiç vekilimiz yokmuş, evet yapılıyormuş demek ki diyecek ve Milliyetci Hareket Partisini tercih edecek"  

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha