Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman Milletvekili Adayı Songül Varki Yıldırım da 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında, köylülerin yanına giderek, onlarla birlikte yol çalışmasına katıldı.

Seçim çalışmaları kapsamında Savran köyünü ziyaret eden Yıldırım, vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı.

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Yıldırım, CHP olarak başa geldiklerinde sorunların çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Vatandaşlar, CHP Adıyaman Milletvekili Adayı Songül Varki Yıldırım’ın çalışmalarını beğendiklerini, bir bayan olarak gece gündüz durmadan çalıştığını taktir ettiklerini söyledi.

Adıyaman’dan bir bayan çıkmasının daha iyi olacağını ifade eden vatandaşlar, Yıldırım’ın seçim çalışmalarının örnek alınması gerektiğini vurguladı.

Savran köyünün Çetintepe barajı altında kalacağı için bir hizmet yapılmadığını belirten vatandaşlar, kendi yollarını beton ile yaptıklarını ve bu sorununda CHP ile çözüleceği kanaatinde olduklarını söylediler.

CHP Adıyaman Milletvekili Adayı Songül Varki Yıldırım ise, vatandaşın kendi yolunu kendi kısıtlı bütçeleri ve emekleri ile yaptığını, bu konuda kendilerinin ellerinden gelen çalışmaları yapacaklarını dile getirdiler.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha