Seçim çalışmaları kapsamında Gölbaşı’nda esnafları ziyaret eden Bozkurt, daha sonra İYİ Parti Gölbaşı Seçim Karargâhı önünde toplanan vatandaşlara hitap etti.

Bozkurt, burada yaptığı konuşmada,  ”Ülkemizin çok sorunu var. Devlet adeta bir parti devleti oldu. Bir partinin emrinde ve hizmetinde. Size buradan sesleniyorum: “Yapmayın! “ diyorum . Geçmiş dönemlerde böyle bir şey yoktu.

- BEN HİZMETE TALİBİM

Kendisinin hizmete talip olduğunu dile getiren Bozkurt, şunları kaydetti:

"Adıyaman’da yaşayan hemşehrilerimi her zaman kardeşim gibi gördüm. Hiç kimseye farklı gözle bakmadım. Hizmetimi de biliyorsunuz .Ben yine memleketime hizmete talibim. Adıyaman’ın geleceğine talibim. Seçilen milletvekili , siyasetçi milletle ile birlikte yürümeli, milletle birlik olmalı, milletin sesi olmalı. Milletin derdiyle yatıp kalkmalı. Sizlere soruyorum; Gölbaşı’nda hayatı değişen oldu mu? Maalesef değişmedi. 

 Aynı sorun Adıyaman’da da var. Adıyaman’ımızın bir tek tütünü elimizde kalmıştı. Tütünün ortadan kalkmaması için çok mücadele ettim, bu uğurda iktidardan istifa eden tek milletvekiliyim. Bu dönemden sonraki 16 yılda seçilen milletvekilimizin bir tanesi benden sonra çıkıp o meclis kürsüsünden hükümetin yaptığı bu yanlışı dile getirmedi ... Yaptılar mı? Hayır. Ben bozulan dengelerin düzelmesi için adayım. Ben yapılan bu haksızlıkların ortadan kalkması için yine aranızdayım. Ben kaybedilen Cumhuriyet değerlerinin tekrar yerine gelmesi için hizmete talibim"

- GÖLBAŞI'NIN TARIMDAN BAŞKA ÇARESİ YOK

Gölbaşılı vatandaşlara seslenen Bozkurt, "Gölbaşı tarım memleketi. Gölbaşı tarım ilçesi. Tarımdan başka Gölbaşı’nın bir çaresi var mı? Yok. Tarım Olmazsa esnaf olmaz, tarım olmazsa iş güç olmaz. Gölbaşı’nın en önemli tarım ürünü üzüm ve fıstık. Birtarım bakanımız var . “ Siz bu fıstığın taban fiyatını düşürün. Yoksa ben Antep Fıstığını dışarıdan getiririm ha” diyor. Size soruyorum, başka bir Antep var mı? Fıstık denilince Gölbaşı'mız, Besni’miz bu kervanın içindedir ve dolayısıyla bir bütündür. Peki kardeşim sen yarın üzümü de mi ithal edeceksin? Sen  arpayı, buğdayı, nohudu ,fasulyeyi, mercimeği ithal ettin. Samanı, eti ithal ettin. İthalattan doymadın mı? Yetmiyor mu? Allah’tan korkun Allah’tan"

- SURİYELİLERİ VATANLARINA GÖNDERECEĞİZ

Suriyeliler konusunda da açıklamada bulunan Bozkurt, "Suriyelileri geri göndereceğiz, hiç merak etmeyin. Bugüne kadar sizin paranızdan 40 milyar dolar Suriyelilere harcandı. Ama onların bir vatanı var. En kısa zamanda Suriye Bölgesinde barış ve anlaşma ortamını sağlamak suretiyle Suriyeliler ülkelerine gidecekler"dedi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha